Τατούλης

Κώστας Καραμανλής για εκλογές: Στόχος μας μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κώστας Καραμανλής για εκλογές: Στόχος μας μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία

Δεκέμβριος 14, 2018 - 20:43
0 σχόλια

Μήνυμα ενότητας της παράταξης, αλλά και εκλογικής νίκης, έστειλε εισερχόμενος στο συνέδριο της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την Παρασκευή το απόγευμα:

«Είμαστε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία, για κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή, με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά, σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη. Που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης. Την προοπτική αυτή, μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να τη διασφαλίσει. Και σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή», τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.