Κώστας Γιαννούσης σε ρόλο... Superman του Λεωνιδίου (vid)

Κώστας Γιαννούσης σε ρόλο... Superman του Λεωνιδίου (vid)

Οκτώβριος 21, 2019 - 17:49
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο κέρδισε την Δόξα Μεγαλόπολης με 3-2 παίρνοντας την δεύτερη του νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές στην Α' Αρκαδίας αναδεικνύοντας τους δικούς του πρωταγωνιστές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για να φτάσει στην επιτυχία.

Και όταν μιλάμε για πρωταγωνιστές κόντρα στην Δόξα το μυαλό όλων όσων είδαν τον αγώνα πάει στον Σπύρο Βερβεσό στην επίθεση με τα δύο του γκολ (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος), αλλά και στον Κώστα Γιαννούση που δήλωσε παρών όταν το απαιτούσαν οι συνθήκες κρατώντας όρθια την ομάδα του κάτω από τα δοκάρια.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Λεωνιδίου πραγματοποίησε ακόμα μία μεστή εμφάνιση εμπνέοντας σιγουριά στην ομάδα του με τις επεμβάσεις του και καθοδηγώντας σωστά την άμυνά του έχοντας και τον ρόλο αυτό.

Ο Κώστας Γιαννούσης είχε εντυπωσιακές στιγμές με κάποιες φανταστικές αποκρούσεις σε ιδιαίτερα χρονικά σημεία του αγώνα, ενώ δεν φέρει ευθύνη στα δύο τέρματα που δέχθηκε από την Δόξα (το πρώτο με πέναλτι) στα τελευταία λεπτά.

Δείτε στο βίντεο τα "κατορθώματα" του Κώστα Γιαννούση στην αναμέτρηση του Λεωνιδίου με την Δόξα Μεγαλόπολης στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Κώστας Γιαννούσης σε ρόλο Superman του Λεωνιδίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.