Κώστας Γιαννούλης: «Όνειρο» κάθε παιδιού η Εθνική (vid)

Κώστας Γιαννούλης: «Όνειρο» κάθε παιδιού η Εθνική (vid)

Σεπτέμβριος 03, 2015 - 10:19
0 σχόλια

Ο Κώστας Γιαννούλης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες με Φινλανδία και Ρουμανία, για τα προκριματικά του EURO 2016, και μίλησε στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης στο YouTube.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γιαννούλης:

Για την κλήση του στην Εθνική: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα ξανά στην Εθνική και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Σίγουρα τα παιχνίδια μπορεί να μη έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο εμείς παίζουμε για το εθνόσημο και πρέπει να πάμε να πάρουμε τα παιχνίδια''.

Για το αν περίμενε πως με την μεταγραφή του στον Αστέρα θα επέστρεφε ξανά στην Εθνική: '' Βέβαια γιατί ήρθα σε μία ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους του Europa League και αυτό είναι ένα καλό σκαλοπάτι για εμένα και αν κάνω καλές εμφανίσεις τότε μπορεί να με καλέσει. Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού πάντα έχω την Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη''.

Για τον σκοπό της Εθνικής Ελλάδος: ''Η Εθνική ξεκινά μια νέα προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά. Ο προπονητής σιγά, σιγά φτιάχνει μία ομάδα για το μέλλον και εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε θέληση και αν προσπαθούμε για το καλύτερο''.

Για πως αισθάνεται να φορά την φανέλα της Εθνικής: ''Είναι ''όνειρο''  κάθε παιδιού να φορά το εθνόσημο και είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να σου κάνει το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό''.

Για τον Αστέρα και τις δύο πρώτες αγωνιστικές: ''Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν πλασματικό το σκορ. Χάσαμε  πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν αξίζαμε την ήττα. Δεν μένουμε εκεί κοιτάμε μπροστά, διορθώνουμε τα λάθη μας και πάλι θα μπούμε στον σωστό δρόμο και εκεί που μας αξίζει''.

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Κώστας Γιαννούλης στην Εθνική Ανδρών!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.