Κώστας Βλάσης - Από τα “πουλέν” του Σαμαρά...

Κώστας Βλάσης - Από τα “πουλέν” του Σαμαρά...

Αύγουστος 25, 2010 - 08:28
15 σχόλια

Το “πουλέν” είναι “ποδοσφαιρικός όρος” που σημαίνει “ο νεοσσός που κάνει φτερά και πετάει” και που, βέβαια, έχει δυνατότητες, αλλ' από κάπου ξεπετιέται, αναπτύσσεται, από κάποιον εμψυχώνεται και προωθείται... και, αναμφίβολα, αυτός, ο κάποιος, είναι ο προπονητής του ή ο “μάνατζέρ” του... Ο τίτλος, θα μπορούσε να είναι πολύ πιο δύσκολος: “Ακαδημαϊκή καριέρα ή Πολιτική”; αλλά και πιο “νορμάλ” και πιο κατανοητός, όπως “Νέος Υποψήφιος Βουλευτής στη Ν.Δ.” ή “Ο νεαρός, Κώστας Βλάσης, Υποψήφιος της Ν.Δ. στις επόμενες Εθνικές Εκλογές”, με το “Νέος” να έχει διττή σημασία α) νέος σε ηλικία και β) φρέσκος... ο μετά τους παλιούς...

Πράγματι, ο Κώστας Βλάσης -όπως και να πάρουμε το “Νέος” μέσα είμαστε αφού, και νεαρότατος σε ηλικία είναι, και ολόφρεσκος- ο γιατρός Κώστας Βλάσης, στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, όποτε και να γίνουν, θα είναι Υποψήφιος Βουλευτής με το Ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ναι• Υποψήφιος με τα χρώματα της Ν.Δ., ο Κ. Βλάσης, ο γιος του φιλόλογου Καθηγητή -αρθρογράφου σε τοπική συνάδελφο- Γιώργου Βλάση και της Ροζάνας Κουκουβέ. Τριπολιτσιώτες αμφότεροι οι γονείς... αλλά και με Γορτυνιακή ρίζα ο πατέρας... Αδέλφια, του Κώστα, οι Δικηγόροι, Γιάννης και Χριστιάννα.
Δεν αποτελεί έκπληξη η εκλογή, του Κώστα, στο Πολιτικό Συμβούλιο (είναι από τα νεότερα Μέλη του) της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία, εδώ και χρόνια, έχει δώσει μάχες και έχει προσφέρει σημαντικά τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο για την επίτευξη των στόχων της. Το όνομά του (γνωρίζουμε ότι) “έπαιξε” και για το ανώτατο όργανο του Κόμματος, την Εκτελεστική Γραμματεία• τελικά, όμως, ο Πρόεδρος (φαίνεται ότι) έκρινε πως δεν είναι ακόμη καιρός να προχωρήσει σε πλήρη ανανέωση... Ακούγεται, λοιπόν, έντονα (για εμάς είναι σίγουρο), ότι ο νεαρός συμπολίτης μας θα είναι Υποψήφιος Βουλευτής στις προσεχείς Εκλογές... -είναι από τα άτομα, με τα οποία θέλει να πορευτεί και να υλοποιήσει το νέο πρόσωπο του Κόμματος, ο Αντ. Σαμαράς...
Για τους “οικούντες και παροικούντες περί την Πολιτικήν, την Φοιτητικήν και το νεολαιίστικον ...” είναι γνωστό, ότι, ο Κ. Βλάσης, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί δραστήριο μέλος του Κόμματος της Ν.Δ. ενώ, παράλληλα, είναι κοντά, στον Αντ. Σαμαρά, από την πρώτη στιγμή της πολυκύμαντης πορείας του -στα δύσκολα φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι... Αποτελεί βασικό στέλεχος στους “Νέους Ανθρώπους” του Προέδρου αλλά κι ένα δραστήριο μοχλό στην περαιτέρω πορεία του Κόμματος (από τα Φοιτητικά χρόνια ασχολήθηκε με το Συνδικαλισμό, εντάχθηκε στην Πολιτική Άνοιξη και διετέλεσε Αρχηγός της Φοιτητικής Νεολαίας του Κόμματος)!
Αν και νέος, ο Κώστας, έχει ένα αρκετά πλούσιο και αξιοζήλευτο Βιογραφικό! Είθε όλα τα Κόμματα να επιλέγουν νέους ανθρώπους, ανθρώπους με σύγχρονο πνεύμα, κόσμιους, συνετούς, σοβαρούς, καλλιεργημένους, ανθρώπους που “δεν έρχονται από το πουθενά” αλλά κυκλοφορούν ανάμεσά μας, γιορτές καθημερινές...

Ο Κ.Β. τελείωσε, με άριστα, το 3ο Λύκειο Τρίπολης και, κατόπιν, ακολουθώντας το όνειρό του, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο έκανε το Διδακτορικό του ενώ, παράλληλα, έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στην “Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας”. Σε λίγους μήνες, περατώνει την ειδικότητά του, Ορθοπεδικός. Έχει, ήδη, αξιομνημόνευτο συγγραφικό επιστημονικό έργο -το 2008 εκλέχτηκε, ομόφωνα, Λέκτορας της Ιατρική Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας, όπου και διδάσκει. Από τους ελάχιστους που εκλέγονται σε ηλικία μόλις 32 ετών...

Πηγή:Οδός Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Φίλε δίκιο έχεις!!! Αυτοί όπως πάνε στο τέλος θα μας φορτώσουν και κανένα Σμυρνιώτη! Για εντελώς ηλιθιους μας περνάνε!!!

Τελικά τραβάτε πολύ ζόρι με το Σμυρνιώτη. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Τι έγινε ρε παιδιά? Σβήνουμε και τα μηνύματα που δεν μας αρέσουν? Οι ουρανοκατέβατοι "σωτήρες" έχουν και αυτόκλητους υπερασπιστές? Δεν έβρισα κάποιον στο μήνυμα μου. Βλέπω όμως ότι η αλήθεια ενοχλεί. Έτσι είναι ΠΑΝΤΑ. Όταν ξεκινάς ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, μετά ΠΑΣΟΚ, μετά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ και στο τέλος μου το παίζεις και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τότε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόμμα σου είναι το Ο.Φ.Α. Δηλαδή το "όπου φυσάει ο άνεμος". Τόσο πολύ ενοχλεί αυτό? Ας το διαψεύσει κάποιος ότι ήταν από μικρό παιδί δεξιός. Μην μας κοροϊδεύετε στα μούτρα μας όμως. Όσο για τα περί "πουλέν" δεν χρειάζεται να απαντήσω είναι γραφικά από μόνα τους. Ωραίους σωτήρες βλέπω έχουμε βρει για την πόλη μας. Μετά τον "νέο", "άφθαρτο", "άοσμο" και "άχρωμο" Μανδρώνη για δήμαρχο, τώρα έχουμε και το "πουλέν" Βλάση. Τι άλλο θα ακούσουμε????!!!!

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα μηνύματά σας αγαπητέ Et in Arcadia Ego , μπορείτε να εκφράζετε τη γνώμη σας χωρίς να θίγετε οικογενειακές καταστάσεις . arcadiaportal.gr

Δεν έθιξα καμία οικογένεια. Δεν έβρισα, δεν πρόσβαλα, τίποτα. Απλά ανέφερα ότι έχει περάσει από όλο το πολιτικό φάσμα. Όταν κάποιος παρουσιάζεται ως "πουλέν" τότε να περιμένει και την ανάλογη κριτική. Η εποχή που στην Τρίπολη μας παρουσίαζαν διάφορους "σωτήρες" από του πουθενά έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Υ.Σ. Κάνετε μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια με το συγκεκριμένο site και μπράβο σας. Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Τι ζόρι έχεις φάει ρε φίλε μου με τον Μανδρώνη τελικά!!!!! Βαβαίως είναι και ΝΕΟΣ και ΑΦΘΑΡΤΟΣ. Είναι ο δεύτερος σε σταυρούς (περίπου 1000 αν θυμάμαι καλά, από το πουθενά; δεν νομίζω) εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και δεν είναι το πουλέν κανενός (Τατούλη). Είναι αξιόπιστος συνεργάτης και συνομιλητής, ο λόγος του είναι φερέγγυος και οι τοποθετήσεις του στο Δ.Σ. έχουν στο σύνολό τους δικαιωθεί.

Φυσικά και δεν πρέπει να νομίζεις ότι οι ψήφοι ήρθαν από το πουθενα αφού ο Τατούλης στήριξε την εκλογή Μανδρώνη τόσο στα κομματικά όργανα της ΝΔ όσο και στις Δημοτικές εκλογές του 2006. Και τώρα ξαφνικά γίνεται το πουλέν του Ανδρέα!!

Το ότι ο Βλάσης είναι "πουλέν" του Σαμαρά έχει δημοσιεφθεί ηδη στην εφημερίδα Οδό Αρκαδίας. Εκεί ανήκει το άρθρο και μάλλον κάνουν μια προσπάθεια να ανεβάσουν το Βλάση από την αφάνεια και να ξεχάσουμε το παρελθόν και "όπου φυσάει ο άνεμος" όπως αναφέρθηκε παρακάτω. Εμείς ξέρουμε το ιστορικό του καθενός σε αυτή την πόλη και στην ώρα της κάλπης κρίνουμε ανάλογα.

Αναγκαστικά σβήνουμε κάποια από τα σχόλια που έχουν υβριστικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο που μπορεί να επιφέρει μύνηση. Εμείς επιτρέπουμε στον χρήστη τα ανώνυμα σχόλια αλλα αυτό μπορεί να είναι εις βάρος μας αν γίνει κάποια μύνηση. Για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας πρέπει να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Admin

Εδώ τα πράγματα πανε από το κακό στο χειρότερο.κλείνουν επιχείρησης και βγάζετε τα Ματια σας εδώ μέσα αντί να δηλώνεται αποχή και να τους στέλνετε μυνιματα αγανάκτησης από αυτό εδώ το βήμα.ντροπή σας και μάλλον κάποιο προσωπικό συμφέρον της έχετε για να τους υποστηρίζετε.

Ο άνθρωπος εκλέχτηκε 32 ετών πανεπιστημιακός στην Ιατρική Αθηνών και εδώ αυτό το ονομάζετε αφάνεια. Ουδείς προφήτης στον τόπο του όμως... Πάντα η ίδια ιστορία... Όποιος πάει να σηκώσει κεφάλι καρατομείται από τη μετριότητα που διακατέχει αυτή την καημένη πόλη. Άσχημο πράγμα ο φθόνος...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας νέος άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του για να σπουδάσει την επιστήμη της ιατρικής, πριν αρχίσει καλά-καλά να την εξασκεί, την εγκαταλείπει για να ασχοληθεί με την πολιτική. Διότι εάν εκλεγεί, είναι σίγουρο ότι θα εγκαταλείψει την ιατρική. Η πόλη μας και ο νομός μας έχει "καεί" από τους ιατρούς. Αναφέρομαι σε Αλεξόπουλο, Κοτσιάνη, Σωτηρόπουλο και Κωνσταντόπουλο. Κερδίζουν στις εκλογές και μετά δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. Δεν έχουν κανένα όραμα και δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα. Θα ήταν καλύτερα να βλέπουμε τους γιατρούς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ταλαιπωρημένο πολίτη και να αφήσουν την πολιτική σε άλλους πιο σχετικούς.

Και επειδή είναι πανεπιστημιακός ;; Ο δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης που δεν είναι γιατί παράγει έργο αξιόλογο; Μήπως επειδή αγαπάει τον τόπο του; Ξυπνηστεεεεε!!!! Καλύτερα δήμαρχος αγρότης παρά δήμαρχος γραβατακιας. Οι γραβατες μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση .!!!!!

Δεν διαφωνώ για τους προαναφερθέντες, αλλά απορώ για το ποιοι είναι οι σχετικοί με την πολιτική τελικά ,αφού το σχετικός οριοθετείται με βαση το επάγγελμα. Η ένστασή μου είναι ότι δεν μπορούμε να εκμηδενίζουμε πρόσωπα χωρίς καν να τα έχουμε δει με βάση το επάγγελμα, το αν συμπαθούμε ή όχι το οικογενειακό τους περιβάλλον ή - εν τέλει - το αν ο άλλος είναι από τα γεννοφάσκια του ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία λες και είναι κληρονομικό κεκτημένο. Είδαμε και οι ταγμένοι κομματικοί στρατιώτες που μας έφθασαν. Και όλα αυτά επειδή η ανωνυμία στο διαδίκτυο μας κάνει μάγκες και όλοι μας λέμε ότι θέλουμε. Ας είμαστε λίγο εγκρατείς και ας κοιτάξουμε και τη δική μας καμπούρα.

Αν ειναι στο εξωτερικο και αξιοκρατικα στην θεση του πανεπιστημιακου τοτε τον παταδεχομαι... Αλλα επειδη στην ελλαδα μπορουμε να παρακαμπτουμε καταστασεις κ σειρες, δεν μου λεει τπτ οτι ειναι πανεπιστημιακος στα 32. Τα ιδια χαλια παντου. Αν εισαι σε κλικες ανταμοιβεσαι αργα η γρηγορα. Με το αρθρο αυτο πανε σιγα σιγα να μας πασαρουν το junior βλαση σαν νεο παιδι θαυμα...