Κοσμοσυρροή στην Γιορτή Κρασιού στα Πελετά (pics,vid)

Κοσμοσυρροή στην Γιορτή Κρασιού στα Πελετά (pics,vid)

Αύγουστος 14, 2018 - 19:13
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά  η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά την Κυριακή 12 Αυγούστου, από τον Σύλλογο Απανταχού Πελετιωτών "Οι Άγιοι Απόστολοι" σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πάρα πολλοί ήταν και φέτος οι κάτοικοι των γύρω χωριών, το Λεωνίδιο αλλά και επισκέπτες της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών "Οι Άγιοι Απόστολοι" και παραβρέθηκαν στη γιορτή προς τιμήν του πιο φημισμένου προϊόντος του πελετιώτικου κάμπου, του κρασιού και διασκέδασαν με μουσική από όλες τις γωνιές και τα καλντερίμια της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας, με τους Σταυρούλα Δαλιάνη, Νάσια Κονιτοπούλου, Διαμαντή Ρουμελιώτη και τις παραδοσιακές ορχήστρες τους.

H χορευτική ομάδα του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεωνιδίου παρουσίασε ένα πρόγραμμα με χορούς από τα νησιά μας υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου τους κας. Χρίστινας Μάνου. 

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής δωρεάν κρασί και διένειμε αναμνηστικά μπουκαλάκια και γλυκό.

Η κάμερα του Leonidion.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, βρέθηκε εκεί:

 

 

Video: 

6η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.