Κοσμάς Κυνουρίας: Αναζητείται σανίδα σωτηρίας για το Κληροδότημα Κοντογιάννη

Κοσμάς Κυνουρίας: Αναζητείται σανίδα σωτηρίας για το Κληροδότημα Κοντογιάννη

Νοέμβριος 08, 2018 - 08:20
0 σχόλια

Έκκληση προς όλους τους Κοσμίτες και τις Κοσμίτισσες, τις φίλες και τους φίλους του Κοσμά για τη σωτηρία του Κληροδοτήματος «Γεώργιος Φ. Κοντογιάννης» έχει απευθύνει η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος.

Όπως σημειώνεται στην σχετική επιστολή: 

«Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, Φίλες και Φίλοι του Κοσμά,

Το Κληροδότημα του Μεγάλου Ευεργέτη του χωριού μας  Γεωργίου Φ. Κοντογιάννη, το οποίο για περισσότερα από πενήντα χρόνια υπήρξε κολόνα και στήριγμα του Κοσμά, εδώ και μία εικοσαετία έχει μια φθίνουσα πορεία, για λόγους που δεν είναι της παρούσας, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δεινότατη θέση και κατάσταση.

Οι σοβαρές προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια για την ανάταξη του και τη θεραπεία σοβαρών προβλημάτων που κουβαλάει από το παρελθόν,ώστε να αποκτήσει ξανά έσοδα,για να μπορεί να επιτελεί το σκοπό και το λόγο ύπαρξης του, έρχονται σε σύγκρουση με συμφέροντα,που εδώ και μία εικοσαετία αποτελούν την αιτία των δεινών του.

Τα συμφέροντα αυτά, εκτός του ότι διεκδικούν, με αγωγή που κατέθεσαν,το σύνολο σχεδόν της περιουσίας του Κληροδοτήματος, εξέδωσαν διαταγή πληρωμής και κατασχετήριο εις χείρας τρίτων, με αποτέλεσμα να μη μπορούν πλέον να κινηθούν οι λογαριασμοί του Κληροδοτήματος στις Τράπεζες και με τα πενιχρά διαθέσιμά τους να τακτοποιηθούν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του στην Εφορία, Δικαστήρια, Δικηγόρους, Πολεοδομίες, Μηχανικούς κ.λ.π.

Τις δύσκολες αυτές ώρες,θεωρούμε υποχρέωση μας να απευθυνθούμε σε  Όλες και Όλους  Εσάς, να Σας κάνουμε κοινωνούς του προβλήματος και να Σας ζητήσουμε να συντρέξετε το Κληροδότημα, ώστε να διασωθεί, να ξανασταθεί όρθιο, να μπορέσει να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα και τα ανυπέρβλητα εμπόδια που του δημιουργούν επιλογές του παρελθόντος και να επανέλθει στην κανονικότητα.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
 

Στην Πρόεδρο της Διαχ. Επιτροπής Βλάχου Ιωάννα-Γιαννούλα τηλ.6974533633
Στον Αντιπρόεδρο της Διαχ. Επιτροπής Σταθούση Παναγιώτη τηλ.6977341965»

Από το kosmasarcadia.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.