Κοσκινάς: Η κατάσταση των σχολείων του Δήμου Τρίπολης είναι καλή και δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα (video)

Κοσκινάς: Η κατάσταση των σχολείων του Δήμου Τρίπολης είναι καλή και δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα (video)

Σεπτέμβριος 11, 2012 - 14:28

To καλοκαίρι έγιναν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης - σημαντική η συμβολή των συλλόγων γονέων

Για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία (Γυμνάσια και Λύκεια) της Τρίπολης μίλησε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς σημειώνοντας πως αυτή είναι σε πολύ καλό σημείο, αφού όλο το καλοκαίρι έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες στα σχολεία (βαψίματα, συντηρήσεις, επισκευές τουαλετών) ώστε να είναι έτοιμα με το πρώτο κουδούνι.

Ο κ. Κοσκινάς σημείωσε πως σημαντική ήταν η συμβολή  των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων αφού όχι μόνο πρότειναν τα έργα που είναι αναγκαία αλλά βοήθησαν και εθελοντικά στις εργασίες αφού τα χρήματα των σχολικών επιτροπών είναι λίγα.
Μάλιστα ο κ. Κοσκινάς τόνισε πως μπορεί να είναι δύσκολη η οικονομική περίοδος και οι σχολικές επιτροπές μπορεί να έχουν περιορισμένες επιχορηγήσεις αλλά ο δήμος Τρίπολης θα είναι στο πλευρό των σχολείων και όποια ανάγκη παραστεί θα την καλύψει ενώ δεν πρόκειται κανένα σχολείο να μείνει χωρίς θέρμανση.
Τα προβλήματα στα σχολικά κτίρια της Τρίπολης δεν είναι μεγάλα αλλά όπως είπε ο κ. Κοσκινάς πάντα θα υπάρχουν κάποια αφού τα πολλά κτίρια είναι παλιά αλλά παρόλα αυτά δεν έχουν πρόβλημα ούτε αντισεισμικότητας ούτε άλλα ενώ ό,τι συντήρηση είναι αναγκαία γίνεται.
Ο κ. Κοσκινάς έδωσε τις ευχές του σε όλην την εκπαιδευτική κοινότητα ενώ τόνισε πως και στα άλλα σχολεία του δήμου δεν υπάρχουν προβλήματα και γίνονται ήδη παρεμβάσεις όπως επισκευή και συντήρηση στις τουαλέτες του Γυμνασίου Τεγέας….

Ε.Τ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/80DOI0wnNHc