Κορυφή με 3x3 η Ηλιούπολη του Παναγιώτη Σαλαπάτα

Κορυφή με 3x3 η Ηλιούπολη του Παναγιώτη Σαλαπάτα

Οκτώβριος 07, 2019 - 20:34
1 σχόλια

Εξαιρετικό ξεκίνημα και τρίτη σερί νίκη για την Ηλιούπολη στο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Αθηνών γεγονός που φέρνει την ομάδα του Παναγιώτη Σαλαπάτα στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ηλιούπολη πέρασε νικηφόρα και από την Λυκόβρηση επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 1-3 με τον Αρκά μεσοεπιεθτικό Παναγιώτη Σαλαπάτα να αγωνίζεται μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 50ο λεπτό.

Ο Παναγιώτης Σαλαπάτας έχει αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες της Ηλιούπολης έχοντας πολύ καλή παρουσία όντας ένα από σημαντικά γρανάζια του ρόστερ της Αθηναικής ομάδας στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης και της δημιουργίας .

Λυκόβρυση: Κέμπας, Μιγκάκης, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος (50′ Βυθούλκας), Καβαλάρης (46′ Πάγκας), Ψαρομιχαλάκης (46′ Τασιούδης), Μήτογλου, Παπαχρήστος (71′ Σούλας), Σταματέλος, Πετράκης

Ηλιούπολη: Τικταπανίδης, Καλαντζής, Μπούτιβας (62′ Κωτσερίδης), Ρέτζο, Θυμιανός, Γεωργιάδης (50′ Σαλαπάτας), Γάγγος (84′ Φούφας), Σόουζα, Γκούγκας, Αγκόλλι, Σταύρου (80′ Καραπάτης)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.