Koriopolis: Ένοχοι Μποροβήλος-Μπάκος

Koriopolis: Ένοχοι Μποροβήλος-Μπάκος

Φεβρουάριος 28, 2018 - 13:47
37 σχόλια

Επτά χρόνια μετά την αποκάλυψη του «Koriopolis», για τους στημένους αγώνες της περιόδου 2008-2011, ήρθε η στιγμή της... κρίσης για τους 84 κατηγορουμένους.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί και ύστερα από σχεδόν τρεις ώρες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την ενοχή των Μπέου και Τσακογιάννη, αρχικά, με τη διαδικασία να συνεχίζεται.

Ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος στα ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11) αλλά και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση.

Ο Γιώργος Τσακογιάννης κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος κατ' εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για δωροδοκία-δωροληψία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για παράνομη οπλοκατοχή. Τα ματς για τα οποία κατηγορήθηκε για χειραγώγηση είναι τα εξής: Ηλιούπολη-Εθνικός, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας.

Ο Γιάννης Κομπότης κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4

Οι Γιώργος Μποροβήλος - Δημήτρης Μπάκος κρίθηκαν επίσης ένοχοι για  δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στα ματς: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μενδρινός κρίθηκαν ένοχοι για παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση. 

Ο Νίκος Παντέλης ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία στα: Ηλιούπολη-Εθνικός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

O Άγγελος Τραυλός, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ'εξακολούθηση.

O Γιάννης Παπαδόπουλος, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

O Μιχάλης Νικολόπουλος, για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Ηλιούπολη-Εθνικός και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Αθώοι οι: Μιχάλης Κουντούρης, Ηρακλής Νύκταρης, Αλέκος Βοσνιάδης και Νίκος Πηρούνιας

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις: 

37 Σχόλια

Άντε γεια Ραχούλα, ραντεβού το Σεπτέμβρη με ντέρμπι Παναρκαδικός-Ραχούλα. Θέλατε και Ευρώπη....χα χα..

Aπαπα.. Το καλό παιδί, ο Μποροβηλος κ το αφεντικό.. Δεν πειράζει, χρήμα να πληρώσουν έχουν, κ το καλοκαίρι πάλι Μύκονοοοος με τις βεντετες!

Που είναι εκείνο το παλληκαράκι που μου κούναγε το δάκτυλο και μου έγραφε απειλητικά ότι με έχουν εντοπίσει ποιος είμαι και θα με κάνει ντα ντα.Του απαντω λοιπον να πάρει φόρα αλλά μεγάλη φόρα.Απεδείχθη λοιπόν ότι η Ραχούλα η αμόλυντη κατά τα άλλα και πάντα σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση δεν είναι τόσο αθώα.Περιμένουμε κι άλλα.

Ρε μας κοροϊδεύετε? Πείτε μας τωρα πως και οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος είναι άγιες!

@Fx α μάλιστα. Επειδή οι άλλες δεν είναι άγιες πρέπει αυτούς να τους αφήσουμε. Φίλε, ισότητα στην παρανομία δεν υπάρχει.

Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν ακόμα το Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα σοβαρά ; Φυσικά και ο κόσμος ΓΕΝΙΚΑ δεν πατάει στα γήπεδα, για ποιό λόγο άλλωστε ; Το αποτέλεσμα είναι ήδη κανονισμένο στα πάντα.

Η πολυάριθμοι Ταιγκερς τι λένε; χα χα χα χα χα .Είσαστε όλοι σας απίστευτοι.

Ετσι κανονισμένα ολα !!Οπως και δηποτε να παει το πρωτάθλημα στην Σαλονικα !Πολεμος επιλεκτικός σε κάποιες ΠΑΕ, είδαμε σημερα την λαρισα να απειλεί ΑΕΚ για αντιντόπινγκ ,την ίδια ώρα που τα συναιτερακια της κάνουν πάρτυ εναντίων της !Πλατανιας φετος πλήρωσε ακριβά τις περυσινές καταγγελίες στο καραισκακη !Ο Απόλλωνας δεν βολεύει και θα Παει στην Β !

Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν είναι τελεσίδικη η απόφαση. Θα πάει στον επόμενο βαθμό, οπότε συγκρατηθείτε μέχρι τότε. Πάντως καταδικαστική απόφαση που να στηρίζεται μόνο σε τηλεφωνικές συνομιλίες δεν έχω ξανά δει.

Αγαπητέ φίλε Παύλο έχεις ακούσει τίποτα για το ολίγον έγκυος;Καλά ρε Παύλο δεν ντρέπεσαι με αυτά που λες; Αντί να τους βάλουμε μπαράζι τους επαινείς κιόλας; Τόση βλακεία; έχεις πάνω σου;

Συμφωνώ με τα γραφόμενα του @ 23.44, αν και πολλές φορές διαφωνώ μαζί του για αυτά που γράφει..........., προσγειωθείτε! Η προσγείωση είναι η πιο δύσκολη φάση της πτήσης ! Καλημέρα!

Το οτι καταδικάστηκαν επειδή είχαν ύποποτη σχέση σε παιχνίδι που ο Αστέρας ΕΧΑΣΕ δεν σου λεει κάτι; Στο Καβάλα - Αστέρας που σύμφωνα με το δικαστήριο έγινε κάτι παράνομο, αυτοί είχαν περίεργη συναλλαγή. Επαναλαμβάνω σε παιχνίδι που ο Αστέρας ΕΧΑΣΕ. Περίεργη συναλλαγή σε παιχνίδι ΚΑΤΑ των συμφερόντων της ομάδας. Οπως τότε που δόθηκαν τα εισιτήρια στο Αργος σε οπαδούς μιας συγκεκριμένης ομάδας και σήκωναν τους κατόχους διαρκείας απο τις θέσεις τους. Συνεχίστε να τους δικαιολογείτε. Να δικαιολογήσετε κάποια στιγμή το γιατί η πόλη αυτή δεν έχει αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη ομάδα

Ξεκινάς με "φίλε" και στο τέλος μιλάς για "βλακεία". Ωραίος. Μάθε ότι μιλάμε για πλημμέλημα και εφέσιμη ποινή. Όταν κατανοήσεις τι είναι αυτά και ότι είμαστε σε αστική δημοκρατία μιλάμε πάλι. Σε μια δημοκρατία υπάρχει κριτική και στην δικαιοσύνη. Καταδικαστικές αποφάσεις που στηρίζονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες και ΜΟΝΟ είναι από αδύναμες έως αδύνατον να υπάρξουν. Χτες κάποιοι αθωώθηκαν και κάποιοι κρίθηκαν ένοχοι με σχεδόν τα ίδια στοιχεία. Ας δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη στο τέλος. Κανείς δεν θέλει στημένα παιχνίδια. Το "μπαράζι" τι είναι;

Συγγνώμη ρε παιδιά δηλαδή υπάρχει έστω μία ομάδα που να μην έχει κατηγορηθεί έστω για ένα σκάνδαλο στο πρωτάθλημα,από που να αρχίσω και από που να τελειώσω ο Μαρινάκης,ο Αλαφούζος,ο Σπανος...κτλ

Ξαναλέω. ΕΝΑΝΤΙΑ στα συμφέροντα της ομάδας. Εκεί είναι το κλειδί. Οχι για να κερδίσει κάτι η ομάδα. Αλλά για να κερδίσουν άλλοι. ΕΝΑΝΤΙΑ. Συμφωνα με το δικαστηριο θελησαν να ΧΑΣΕΙ. Δείτε πίσω απο το δάχτυλο σας

@ Παύλακα: όταν καταδικαστεί το μαγαζί που πίνεις το ποτό σου για μπόμπες ή το εστιατόριο που τρως για νοθευμένα τρόφιμα, θα πεις πρωτόδικη απόφαση και κουραφέξαλα και θα εξακολουθήσεις να πηγαίνεις;

Για να γλύψουν κανένα κοκκαλάκι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν....

@16:52 - Ναι ρε φίλε, έχεις δίκιο. Ο Αστέρας ήταν μια κερδοφόρα επιχείρηση και ήρθαν ο Μπάκος με τον Καϋμενάκη να βγάλουν λεφτά. Έπαιζε ο Αστέρας Champions League και μας έριξαν στην Γ' Εθνική. Έχεις δίκιο, ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας είναι αυτή η διοίκηση...Πες μας, τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

@APOTROPEAKIA - Το μαγαζί που "πίνω" έχει πάει δύο φορές ομίλους Europa League, τελικό κυπέλλου, έχουμε δει ωραία μπάλα, δίνει δουλειά σε δεκάδες Τριπολιτσιώτες και έμμεσα εισοδήματα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας. Με την δικιά σου λογική, η Γιουβέντους δεν θα έπρεπε να έχει φιλάθλους. Σκέψου κάποιον πιο εύστοχο παραλληλισμό.

παυλακη λουκουμα ,ξερεις οτι μεγαλη ομαδα της αθηνας ,ειχαν βγαλει οτι ο προεδρος της στο μπασκετ,ειχε στοιχηματισει ΕΝΑΝΤΙΩΝ της ομαδας του,και μαλιστα η ομαδα οντως ειχε χασει,ξερεις η κονομα καμια φορα προηγειτε του αποτελεσματος,τι θες να μας πεις τωρα δλδ ,οτι ειναι εναντιων του αποτελεσματος της ομαδας ,το χρημα σταυρωσε το Χριστο παυλακη λουκουμα

@22:19 - Δεν ξέρω τι έκανε το χρήμα αλλά ξέρω τι κάνει κάποιος που είναι κότα. Βρίζει στην ανωνυμία γιατί ξέρει ότι κατά πρόσωπο ούτε που θα με κοίταγε στα μάτια.

Και στο ξαναλέω να το εμπεδώσεις. Κέρδισαν απο ματς που κανόνισαν να χάσουν. Πάσα και πληρώνεις το εισιτήριο σου δηλαδή, υποστηρίζεις την ομαδα σου και οι ιδιοκτήτες της κανονίζουν πισω απο την πλάτη σου να χάσει η ομάδα; Και το επικροτείς; Δεν τα λέω εγώ. Το δικαστήριο τα είπε. Κατηγορήθηκαν και κρίθηκαν ένοχοι για το Καβάλα-Αστέρας 1-0. Πηγαινε λοιπόν ναι τους πληρώσεις παλι. Αμά χασεις όμως κανενα ματς και σου φανείς περίεργο θυμησου τα λόγια μου

@01:13 - Δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο. Υπάρχει Αστέρας στην SL πάνω από 10 χρόνια λόγω Μπάκου-Καυμενάκη. Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Εκείνη την χρονιά, τι κυνηγούσε ο Αστέρας; Έχασε την Ευρώπη ή τον τίτλο; Χωρίς να ξέρω σίγουρα αν το έχουν κάνει οι συγκεκριμένοι, σου γράφω ότι σε αδιάφορες χρονιές αυτά γίνονται. Είτε για το στοίχημα, είτε για να εξυπηρετήσουν άλλες ομάδες που έχουν κάποιον στόχο, ενώ η δική τους είναι αδιάφορη. Με Μπάκο-Καυμενάκη έχουμε τεράστιες επιτυχίες που δεν είχαμε ονειρευτεί. Χτυπάνε ΟΛΑ τα παιχνίδια με τους μεγάλους και για αυτό ενοχλούν.

φιλε 0.33 θα μου επιτρεψεις να του το πω κι εγω ,σιγα ρε λουκουμα παυλακη που θα σε φοβηθω,κοιτα μη βρεθουμε γιατι σε βλεπω με μαυρες πλερεζες,και για να καταλαβεις ειμαι ο 22.19 η αλλιως για σενα ................................. η οπως αλλιως γουσταρεις ,σουργελο ε σουργελο ,χαχαχαχχαα ακου να φοβηθουμε το λουκουμα παυλακη

Φίλε Παύλο άμα δέχεσαι να είσαι κορόιδο εν γνώσει σου πάω πάσο. Αν μου λες οτι αυτά γίνονται και δεν σε ενοχλεί σε συγχαίρω που είσαι συνειδητοποιημένος, απο την άλλη σε λυπάμαι γιατί δεν πιστεύεις στο ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να σε θίξω πιστεύω πως η στήριξη σου στην ομάδα δεν είναι επειδή την αγαπάς αλλά επειδή αγαπάς τους ιδιοκτήτες της. Το λόγο τον ξέρεις μόνο εσύ. Συγγνώμη, αλλά εγώ έχω διαλέξει να μην πάρω εδώ και καιρό μέρος σε αυτό όπως έχει διαλέξει και η πλειοψήφια της πόλης μας. Ο λόγος είναι (κυρίως) συγκεκριμένο άτομο εντός της ομάδας και αυτή η άποψη επικρατεί στον κόσμο εδώ έξω

@19:26 - Αυτή η ανοησία ότι όποιος γράφει θετικά για τον Αστέρα έχει οικονομικό συμφέρον πραγματικά με ξεπερνάει. Είσαι βάζελος και σε χαλάει ο Μποροβήλος, γιατί δεν το γράφεις ευθέως; Και εγώ Παναθηναϊκός ήμουν, όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν μου άρεσε η Ριζούπολη αλλά ο Μποροβήλος δουλεύει για τον Αστέρα. Μέχρι εκεί. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με την ομάδα της πόλης μας. Το ποδόσφαιρο μου αρέσει και χαίρομαι ακόμα και καλές αντίπαλες ομάδες που έρχονται. Αυτοί που δεν έρχονται στο γήπεδο το κάνουν γιατί είναι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΟΚ και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτό. Τα υπόλοιπα είναι άλλοθι.

@Τελίτσας - Αγαπητέ τελίτσα η ζωή μου έχει μάθει ότι αυτοί που "φωνάζουν" και κάνουν τους καμπόσους κρυμμένοι στην ανωνυμία ή το πλήθος είναι οι μεγαλύτερες κότες. Γράψε το ονοματεπώνυμό σου, να δούμε το θάρρος σου.

20:17 Εσύ βέβαια που δεν είσαι κότα και είσαι και θαραλλέος, βλέπουμε ότι γράφεις ξεκάθαρα το ονοματεπώνυμό σου...Πετάς ένα "Παύλος" και μας το παίζεις και μάγκας...Άντε πάγαινε ρε γλίτσα, που μιλάς κιόλας...Ξυπνήσατε όλοι οι βλάχοι...

παυλακη λουκουμα............εσυ ειπες πως αν σε δω δεν εχω τα γκατς να στο πω στα μουτρα καπως ετσι,και τωρα λες για μενα για ανωνυμια κλπ ? δλδ εσυ ποιος εισαι ρε σουργελο για πες μας ευθεως ,και σου δινω το λογο μου πως θα ερθω να σε βρω να πουμε δυο φωνηεντα τα δυο μας ,αφου ειμαι κοτουλα .................................

Τι αλλο να συμπεράνουμε βρε Παυλο; Δεν σε χαλάει που στήνουν την ομαδα ενώ πληρώνεις να νικήσει, δεν σε χαλάει που έχουν να κανει κουμάντο έναν άνθρωπο που έχει παρει μέρος στις χειρότερες σελίδες του ποδοσφαίρου.και θες να μου πεις οτι αγαπάς το ποδόσφαιρο.να πω λοιπόν κατι και για εμένα.την έδωσα την ευκαιρία στον Αστέρα. Δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατι σήκωσαν εμένα και το παιδί μου κακην κακώς με 2 διαρκειας πληρωμένα, για να κάτσουν τα καλόπαιδα απο τον Πειραιά, με εισιτήρια που πήγε και έδωσε ο πονηρηδης στο Αργος. Πληρώσε τους. Να σε σηκώνουν απο τη θέση σου και να δίνουν τα παιχνίδια

Ρε παιδιά άμα είναι έτσι όπως τα λέτε ο Ολυμπιακός δεν θα έπρεπε να είχε οπαδούς, και επειδή κατηγορούνται τώρα για στημένα ? Όλες οι ομάδες τα κάνουν αυτά , όπως και να έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ δρόμο ακόμα για να βελτιωθεί και άσχετα με τον αστέρα αυτοί οι άνθρωποι έχουν βοηθήσει πάρα πολύ το νόμο κάνοντας έργα και άλλα πολλά.

Ε αμα τα κάνουν όλοι τότε γιατί σε πείραξε για τον τελικό κυπέλλου; Αφού γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο.Η μήπως επειδή βοηθάει την πόλη δεν τρέχει και τίποτα; Αμα λεω οτι όλα γίνονται για τα κοκκαλάκια

@01:13 - Συγγνώμη, δεν ξέρω πόσο χρονών είναι το παιδί σου, αλλά αν πήγες με τον γαύρο να δεις παιχνίδι μαζί του, είναι λάθος σου. Με το ΠΟΚ και ΠΑΟΚ όταν ξέρεις ότι θα είναι αντίπαλοι οπαδοί, στην Ελλάδα τα παιχνίδια είναι μόνο για ενήλικες οπαδούς. Σε όλα τα γήπεδα. Δεν φταίει ο Αστέρας. Δεν υπάρχει αστυνομία. Εδώ δεν υπάρχει τροχαία, περιμένεις αστυνομία στο γήπεδο να σε προστατεύσει από τους κάφρους; Αυτό που λες για το Άργος είναι μισόλογα και δεν βγάζω άκρη. Στην σκεπαστή πίσω από το τέρμα δεν με έχουν σηκώσει ποτέ, ούτε πρόκειται και είναι η πιο ασφαλής εξέδρα, ειδικά για παιδιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.