Κορεάτη από την Μπαρτσελόνα δοκιμάζει ο Αστέρας (vid)

Κορεάτη από την Μπαρτσελόνα δοκιμάζει ο Αστέρας (vid)

Ιούλιος 13, 2017 - 09:22
5 σχόλια

Ο 19χρονος Κορεάτης αριστερός μπακ-χαφ  Γκιέολ-Χι Γιανγκ που αποτελεί προϊόν της γνωστής ακαδημίας της Μπαρτσελόνα Μάσια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Τρίπολη και δοκιμάζεται από τον Αστέρα.

Ο Γκιέολ-Χι Γιανγκ παίρνει μέρος στις προπονήσεις της αρκαδικής ομάδας και περνάει από το μικροσκόπιο του Στάικου Βεργέτη και ο νεαρός άσος δίνει τη δική του μάχη για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της αρκαδικής ομάδας και να γίνει μέλος του κιτρινομπλέ ρόστερ για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Με την Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ηλικιακό UEFA Youth League, ενώ στο παρελθόν ο Γκιέολ-Χι Γιανγκ έχει υπάρξει και διεθνής με τη χώρα του, έχοντας συμμετοχές με την Κ17 της Εθνικής Κορέας.

Ο Κορεάτης υπό δοκιμή ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά και σε θέση μπακ αλλά και σε αυτή του εξτρέμ, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για την ταχύτητα που τον διακρίνει.

Ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες θα παρακολουθήσουν στις προπονήσεις τον Γκιέολ-Χι Γιανγκ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρουν την απόφαση του για το τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του ή όχι.

Να σημειωθεί ότι εκτός του νεαρού Κορεάτη Γκιέολ-Χι Γιανγκ στην κιτρινομπλέ προετοιμασία παίρνουν μέρος και δύο νεαροί Σενεγαλέζοι που επίσης δοκιμάζονται από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Jang Gyeol-Hee | Golas + Skills | Barça Juvenil A + South Korea U17


5 Σχόλια

@Anonymous 16:09 Όχι, Κορεάτη δοκιμάζει...Και συγκεκριμένα, τον Thafigi Mera Messi Meri...

λαλακηηηηηηηηηηηηη .......................εεεεε παυλακη ηθελα να πω .............τι λες για το πουλεν αυτο? θα μας βγει καλο? γιατι δεν κυκλοφορουν πολλα τετοια ........................για αυτο ρωταω ......................περα απο τη πλακα στον συγκεκριμενο ονομα και μη, μακαρι το παιδι να ειναι καλος,μιας και απο οτι ακουω θα αποκτηθει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.