Το Κορακοβούνι της ουσίας στην Α' Αρκαδίας

Το Κορακοβούνι της ουσίας στην Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 20, 2018 - 18:38
1 σχόλια

Με την συμπλήρωση έξι αγωνιστικών για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας μία από τις ευχάριστες μέχρι τώρα εκπλήξεις είναι το Κορακοβούνι το οποίο φιγουράρει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Ο χαρακτηρισμός "ευχάριστη έκπληξη" δεν αποδίδεται τυχαία αφού η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας εκτός από τον συνηθισμένο σκληροτράχηλο χαρακτήρα της όλα αυτά τα χρόνια δείχνει να διαθέτει φέτος και την κατάλληλη συνταγή για μια ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια.

Το Κορακοβούνι έχοντας πραγματοποιήσει και το ρεπό του μετράει 10 βαθμούς με τρεις νίκες (η μία εκτός), μία ισοπαλία και μία ήττα (εκτός από το Λεωνίδιο) με τους αριθμούς να δείχνουν πως τα 4 γκολ παθητικό αποτελούν το μυστικό των βαθμών σε συνάρτηση με τα 7 τέρματα στην επίθεση.

Σαφέστατα η καλή ομάδα δουλειά είναι αυτό ξεχωρίζει στην μέχρι τώρα πορεία του Κορακοβουνίου ωστόσο υπάρχουν και οι πρωταγωνιστές που σε κάθε παιχνίδι αναδεικνύεται και από ένας διαφορετικός.Κατσικαδάς, Κοντογιαννόπουλος και φυσικά ο Ανδρέας Κουλεντιανός με τα δύο γκολ που έχουν πετύχει έχουν καθοριστική συμμετοχή όπως φυσικά και ο Παναγιώτης Τετόρος που αποτελεί τον φύλακα άγγελο της ομάδας, ενώ σημαντικές βοήθειες έχουν δώσει οι Δημήτρης Αδάμης και ο Μπακάλη.

Το Κορακοβούνι έχει βάλει το νερό στο αυλάκι αναφορικά με τον πρωταρχικό στόχο της γρήγορης εξασφάλισης παραμονής βάζοντας πλώρη για εξίσου ανταγωνιστικό πρόσωπο για ένα καλό πλασάρισμα στο τέλος της σεζόν.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.