Το Κορακοβούνι της ισοπαλίας βάζει «φρένο» στους πρώτους της Α' Αρκαδίας

Το Κορακοβούνι της ισοπαλίας βάζει «φρένο» στους πρώτους της Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 18, 2019 - 12:34
0 σχόλια

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ένα γνωστό λαϊκό ρητό στη χώρα μας και αυτό ίσως να κολλάει απόλυτα στην εφετινή πορεία του Κορακοβουνίου στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας μετά από 7 αγωνιστικές.

Και όπου σύμπτωση είναι ο τρόπος με τον οποίο το Κορακοβούνι μπορεί, καταφέρνει και εν τέλει επιβιώνει κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας καταφέρνοντας να τις φρενάρει και παράλληλα να παίρνει σημαντικούς βαθμούς.

Μετά το Λεωνίδιο την δεύτερη αγωνιστική (1-1), την Δημητσάνα την τρίτη (1-1), τον Πανθυρεατικό την πέμπτη (1-1) η ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου στάθηκε όρθια και μάλιστα εκτός έδρας και κόντρα στον Ερμή (1-1) και έφυγε από την Μελιγού με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το Κορακοβούνι που είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (5 σε 7 αγωνιστικές) τις τέσσερις από αυτές τις έχει πάρει κόντρα στις 4 από τις 5 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας τις τρεις εκ των οποίων στην έδρα του, την μία εκτός απέναντι στον Ερμή και έχει μία ακόμα στον Τυρό με 2-2 επί του Απόλλωνα κάνοντας εκεί ανατροπή.

Οι κοκκινόμαυροι της Βόρειας Κυνουρίας επιβεβαιώνουν πως αποτελούν ένα σκληροτράχηλο σύνολο με τις δικές του αρχές έχοντας ως κανόνα την σωστή αμυντική λειτουργία και την δομή στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα παρουσιάζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια της.

Κάπως έτσι το Κοροκαβούνι έφθασε τους 8 βαθμούς  και βρίσκεται στην 7η θέση μετρώντας 5 ισοπαλίες, μία ήττα από την Τεγέα την πρώτη αγωνιστική και μία νίκη μακριά μάλιστα από την έδρα της επί του ΠΑΟΚ Τρίπολης με τους αριθμούς να δείχνουν ισορροπία με 10 γκολ στην επίθεση και 11 παθητικό.

Επιπλέον άξιο λόγου είναι το γεγονός πως παρατηρώντας τα παιχνίδια του Κορακοβονίου και ιδίως για να μπορέσει να σταθεί η ομάδα ανταγωνιστική και να πάρει βαθμούς κόντρα στους θεωρητικά πιο ποιοτικούς αντιπάλους  ο Γιάννης Αποστολόπουλος έχει βάλει το χεράκι του με διάφορα δικά του τρικ σε πρόσωπα, σχήματα και θέσεις έχοντας καταφέρει να βάλει τους όρους τους και να περάσει στους ποδοσφαιριστές την φιλοσοφία του.

Είναι ξεκάθαρο πως το Κορακοβούνι είναι ανταγωνιστικό, είναι ομάδα με αρχές και πλάνο και πως σχεδιάζει το κάθε παιχνίδι κάτω από δική του στρατηγική μέσω του προπονητή του δείχνοντας πως αποτελεί έναν σκληρό αντίπαλο για όλους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.