Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με προεκλογικά μηνύματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (pics,vid)

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με προεκλογικά μηνύματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 14, 2019 - 19:55
2 σχόλια

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο, πριν από τη διπλή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Σώματος.

Παρόντες άπαντες: ο δήμαρχος, η αντιπολίτευση, οι εκπρόσωποι των δημοτικών κοινοτήτων και οι δημοσιογράφοι.

Ο πατήρ Αλέξανδρος ευλόγησε την πίτα και ακολούθως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κακλαμάνος την έκοψε.

Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019 έτυχε στον κ. Γιώργο Μπένο. Όλοι του έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους να είναι πάντοτε τυχερός.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο κ. Κακλαμάνος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και υπογράμμισε: «Τελειώνοντας η θητεία αυτής της δημοτικής αρχής, οφείλω να σας ευχαριστήσω. Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, επειδή βοηθήσατε το έργο μου. Θεωρώ ότι προσπαθησα να ανταποκριθώ στο καθήκον μου, αλλά βέβαια ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Οφείλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους, όπως επίσης και το προσωπικό του Πνευματικού Κέντρου και όλο το προσωπικό του Δήμου. Εύχομαι χαρά, υγεία και ευτυχία σε όλους. Εύχομαι αυτή η χρονιά να μας κάνει δυνατούς, ώστε αν ισχύσει αυτό που λένε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά, να την περάσουμε όσο το δυνα΄τον καλύτερα».

Ακολούθως, ο Γιάννης Σμυρνιώτης ευχήθηκε υγεία και προσωπική ευτυχία για τον καθένα και «τα δύσκολα να μείνουν πίσω». Ακόμα, ευχήθηκε έναν καλό προεκλογικό αγώνα.

Ο Κώστας Τζιούμης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και είπε: «Είναι οι τελευταίοι μήνες αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά είναι εκλογικό έτος και το Σώμα θα ανανεωθεί ακι ευελπιστούμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να αντεπεξέλθει στον ρόλο που θα του αναθέσουν οι πολίτες επ' ωφελεία των πολιτών. Εύχομαι καλό αγώνα, να γίνει πολιτισμένη αντιπαράθεση και οι πολίτες να επιλέξουν με νηφαλιότητα αυτόν που θα θεωρήσουν ότι θα προσφέρει τα περισσότερα στον Δήμο μας».

Ο κ. Νικόλας Τσιαμούλος ευχήθηκε προκοπή σε όλους, υγεία, τύχη, χαρά και ευτυχία: «Είναι η χρονιά των εκλογών. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας να τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα».

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος αφού ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του, είπε ότι εύχεται αυτό το ΔΣ να έχει εμπνεύσει νέο κόσμο να ασχοληθεί με την πόλη μας: «Εύχομαι την αγάπη που αποκόμισα εγώ σε αυτό το ΔΣ να την απολαύσουν και άλλοι, ώστε να προσφέρουν στον Δήμο μας».

Ο γραμματέας Σωτήρης Καπόγιαννης ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Ο  δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, τέλος, επεσήμανε ότι πολλές φορές οι ευχές δεν πιάνουν: «Ελπίζουμε οι ευχές να πιάσουν για όλους. Ως ΔΣ έχουμε την ευθύνη για πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να φτάσαμε στον πέμπτο χρόνο, αλλά υπάρχει χρόνος που θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα.

Οι εκλογές έχουν, αυτή τη φορά, μια ιδιαιτερότητα, που σημαίνει ότι στο νέο ΔΣ που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές, έχει σχέση με την υποχρέωση που έχουμε όλοι μας να βάλουμε μπροστά τον πολίτη, και να ομονοήσουμε, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει, όμως, να πατάμε στη γη. Το κράτος πρέπει να καταλάβει ότι επιβάλλεται να βοηθήσει την Αυτοδιοίκηση και να υλοποιεί άμεσα τις αποφάσεις των ΔΣ. Οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες, και αυτό δεν μας βοηθάει. Πολυνομία και ολιγωρία δημιουργούν πολλά προβλήματα».
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας για το ΔΣ Τρίπολης


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.