Kοπή της πίτας του Αρχείου Τσακωνιάς (pics)

Kοπή της πίτας του Αρχείου Τσακωνιάς (pics)

Φεβρουάριος 18, 2019 - 08:37
0 σχόλια

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, το Αρχείον της Τσακωνιάς καλωσόρισε τη νέα χρονιά στο Αρχοντικό Τσούχλου. Έκοψε τη βασιλόπιτα του και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευημερία, πρόοδο και δημιουργικότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι μαθητές των τμημάτων τσακώνικης γλώσσας και υφαντικής –ενήλικες και παιδιά, καθώς και οι γονείς τους. Οι μαθητές πήραν δώρο για την νέα χρονιά βιβλία, από τη συλλογή των Χρονικών των Τσακώνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο Αντιδήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, κ. Κώστας Διαμαντής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας κ. Σημήτριος Κολινιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανασόπουλος Δημήτριος και η Τσακωνοπαρέα Τυρού, με τον κ. Πάνο Μαρνέρη.
Το Αρχείον της Τσακωνιάς ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα και ξεναγήσεις στο Αρχοντικό Τσούχλου, στους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα και στη βιβλιοθήκη του Αρχείου Τσακωνιάς.
Καλή Χρονιά!

Αρχείον Της Τσακωνιάς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.