Κοπή πίτας, βραβεύσεις και νέο ΔΣ για την Αδελφότητα Δημητσανιτών (pics)

Κοπή πίτας, βραβεύσεις και νέο ΔΣ για την Αδελφότητα Δημητσανιτών (pics)

Μάρτιος 13, 2019 - 15:40
0 σχόλια

Γεμάτη και φέτος η αίθουσα τελετών της ΛΑΕΔ στην κοπή της πίτας από την Αδελφότητα Δημητσανιτών με την παρουσία του Σεβασμ. Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία, του Αρχιμανδρ. Π. Θεόκλητου Μαλεβίτη, του πρωτοπρεσβύτερου Π. Χρήστου Κυριακόπουλου και του Π. Μανώλη Πετράκη, όπου στην τελετή του παρευρισκόμενους τους καλωσόρισε ο Πρόεδρος κ. Αθαν. Μαγουλιανίτης, επίσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, οι βουλευτές Γεώργ. Παπαηλίου, Κων. Βλάσης, η πολιτευτής Εύη Τατούλη καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ευστ. Κούλης.

Έλαβε μέρος η χορωδία του Πολιτιστικού ιδρύματος του Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας καθώς και το χορευτικό του συλλόγου Γυναικών με παραδοσιακά τραγούδια.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν 8 Δημητσανιώτες καθηγητές Πανεπιστημίου όπως οι Καζάκος Παναγ., Καρδάσης Βασ., Κλεισούρας Βασ., Σκολαρίκος Ανδρ., Σουλελές Χρήστος, Τούντας Νικ, Κανδηλώρος Δημ., Παπασπυρίδων Κων., για την προσφορά τους στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση, καθώς και οι φοιτητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Αδελφότητας Δημητσανιτών, το οποίο συνήλθε σε σώμα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Μαγουλιανίτης
Α’ Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Κανδηλώρος
Β’ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Φουντουλάκης
Γ. Γραμματέας: Αθανάσιος Κουστένης
Ταμίας: Γεώργιος Νακόπουλος
Μέλη: Αθανάσιος Κάλλας, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος

Αδελφότητα   Δημητσανιτών   ” Ο Γρηγόριος ο Ε'”

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.