Κοπή πίτας των Απανταχού Κοκκινοραχιτών (pics)

Κοπή πίτας των Απανταχού Κοκκινοραχιτών (pics)

Φεβρουάριος 10, 2019 - 15:03
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε απόψε 09/02/2019 η Γ.Σ και η κοπή πίτας του Συλλόγου μας στο Πολιτιστικό κέντρο ΙΛΙΟΥ "Μελίνα Μερκούρη". Εκ μέρους του Δ.Σ ευχαριστώ όλους τους πατριώτες για την συμμετοχή και στήριξη των προσπαθειών μας , όλες τις κυρίες που ενίσχυσαν με σπιτικά εδέσματα των μπουφέ και την βοήθειά τους στο σερβίρισμα. 

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο ΙΛΙΟΥ που κάθε χρόνο μας παραχωρεί την αίθουσα του Πολιτιστικού... 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Γιαννόπουλος Ιωάννης , ο Αντ/ρχος της Δ.Ε Ηραίας κος Τσιούλος Ιωάννης, ο συμπατριώτης μας Δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης κος Χρονόπουλος Γεώργιος εκ μέρους του Δήμου Ιλίου ο πατριώτης (εκ Σέρβου) Δημοτικός Σύμβουλος ΙΛΙΟΥ κος Γιάννης Βέργος, η πρώην πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Γορτυνίας κα Χριστοπούλου Ελένη, ο υποψήφιος Περ. Σύμβουλος Δ. Αθήνας κος Γ. Κατριβάνος και o τοπικός πρόεδρος του χωριού μας κος Χ. Νικολόπουλος.

Η συμπατριωτισά μας Δημ. Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ του Δήμου Γορτυνίας Μαρίνα Διαμαντοπούλου απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές διότι ένα προσωπικό πρόβλημα την κράτησε μακριά μας...

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.