Κοπή πίτας Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης

Κοπή πίτας Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης

Ιανουάριος 04, 2018 - 17:26
0 σχόλια

Το κλείσιμο κάθε έτους είναι εποχή απολογισμού· οικονομικού, επαγγελματικού, συναισθηματικού… Είναι περίοδος περισυλλογής και προγραμματισμού, ίσως και οραματισμού. Κάνουμε νέα σχέδια, αφού πρώτα μελετήσουμε τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, τι δεν αποδείχθηκε και τόσο πρόσφορο, τι απέτυχε, τι δεν άξιζε καν τον κόπο. Κάνοντας την αυτοκριτική μας προσβλέπουμε σε ανασύνταξη δυνάμεων και μεγαλύτερη επιτυχία στόχων. Ατενίζοντας κι εμείς το 2018 με αυτή τη διάθεση, μαζί με τις ευχές μας για υγεία και ευημερία θα θέλαμε να αναπαραγάγουμε μια προτροπή του γνωστού θεατρικού συγγραφέα Όσκαρ Ουάιλντ:

Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι.

Ειδικά για τα μέλη: Ο απολογισμός των πεπραγμένων της ομάδας κατά το παρελθόν έτος θα λάβει χώρα στην καθιερωμένη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στα εντευκτήριά μας. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, γιατί εκτός της κοπής της πίτας και της αναζήτησης του "φλουριού", φέτος θα διενεργηθεί και η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.