Κοπή πίτας Συλλόγου Κοκκινοραχιτών Γορτυνίας (pics)

Κοπή πίτας Συλλόγου Κοκκινοραχιτών Γορτυνίας (pics)

Φεβρουάριος 07, 2016 - 10:20
0 σχόλια

Εικόνες από την εκδήλωση του Συλλόγου των Απανταχού Κοκκινοραχιτών «Τα Εισόδια της Θεοτόκου», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6-2-2016, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Καφενείου του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου και περιλάμβανε Γενική Συνέλευση και Κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο σύλλογος γιόρτασε φέτος τα 50 χρόνια δράσης και προσφοράς με ιστορική αναδρομή που έκανε ο πρόεδρος Γεώργιος Διαμαντόπουλος στην ιδρυτική πράξη και στα ιδρυτικά μέλη, στα διοικητικά συμβούλια, στα πολλά και σημαντικά έργα που πραγματοποίησε στο χωριό καθώς και στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε στην Αθήνα και στην Κοκκινοράχη. Στα πλαίσια του εορτασμού εκδόθηκε το ημερολόγιο 2016 με παλιές φωτογραφίες συμπατριωτών από δραστηριότητες και εκδηλώσεις του χωριού.

Επίσης έγιναν βραβεύσεις νέων που εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στα ιστορικά μέλη Παναγιώτη Δ. Θανόπουλο και Δημοσθένη Γ. Θανόπουλο για την πολύχρονη προσφορά τους στον σύλλογο και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των Κοκκινοραχιτών που έφυγαν από την ζωή τον τελευταίο χρόνο.

Ακολούθησε γεύμα με σπιτικά φαγητά που ετοίμασαν και πρόσφεραν οι γυναίκες του συλλόγου.

Κείμενο και φωτογραφίες Μαρίνα Διαμαντοπούλου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.