Κοπή πίτας στο Σκοπευτήριο Δήμου Τρίπολης

Κοπή πίτας στο Σκοπευτήριο Δήμου Τρίπολης

Ιανουάριος 29, 2015 - 11:33
1 σχόλια

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη 28 Ιανουάριου ο Σκοπευτικός Σύλλογος Τρίπολης στο Σκοπευτήριο της Τρίπολης, που βρίσκεται στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου.

Στην καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας του σκοπευτικού και αθλητικού συλλόγου βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος κυνηγετικού συλλόγου Γιώργος Ρουμελιώτης, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, ο ο Αρχηγός της «Γουρουνοπαρεας Μαινάλου» Κωνσταντίνος Δημόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Τζιούμης, καθώς και πολλά μέλη του συλλόγου.

Να αναφέρουμε ότι η σκοποβολή και οι σκοπευτικοί αγώνες έχουν τις ρίζες τους από τα χρόνια της Απελευθέρωσης  της Τρίπολης,  όπου στο εξωκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, στον ιστορικό λόφο που αποκαλείται και «το μπαλκόνι της Τρίπολης», πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, αγώνες σκοποβολής.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.