Κοπή πίτας στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας

Κοπή πίτας στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας

Ιανουάριος 16, 2019 - 09:01
0 σχόλια

Κοπή πίτας στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, παρουσία του Διευθυντή Παναγιώτη Μισθού, του προσωπικού της Διεύθυνσης και του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννη Σταματάκου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας τόνισε:

"Πέραν των καθιερωμένων ευχών, ευχαρίστησα το προσωπικό της Διεύθυνσης, που παρά το γεγονός πως είναι ελάχιστο, (όπως άλλωστε συμβαίνει και στις περισσότερες υπηρεσίες μας) τόσο για την αγαστή συνεργασία μας, αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλει για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Είναι σημαντικό να υπάρχει ευσυνειδησία στην άσκηση των καθηκόντων από τους υπαλλήλους και να μπορούν, στη δύσκολη από κάθε πλευρά περίοδο που διανύουμε, να φέρουν εις πέρας όλη τη δουλειά που υπάρχει και να είναι και δίπλα σε όλους τους πολίτες που συναλλάσσονται με την εν λόγω Διεύθυνση.

Εμείς είμαστε στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν αναγνωρίζοντας το έργο τους και θεωρώ πως η συνεργασία μας θα είναι και τη φετινή χρονιά άριστη.

Καλή χρονιά με υγεία, χαρά, δημιουργία και αισιοδοξία."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.