Κοπή πίτας με μηνύματα εκλογών για τη ΝΟΔΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Κοπή πίτας με μηνύματα εκλογών για τη ΝΟΔΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Ιανουάριος 30, 2017 - 21:17
10 σχόλια

Εκδήλωση της  ΝΟΔΕ Αρκαδίας για την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου το απόγευμα στην Τρίπολη παρουσία εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Βασίλη Κικίλια, του Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και  βουλευτή Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνο Βλάση,  του πρώην νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωσταντόπουλου , του εκτελεστικού γραμματέα της περιφέρειας κ. Σταματάκου, του πρόέδρου ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμου Κατσίπου, του τέως δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, του Ευστάθιου Κούλη πρώην αντιδημάρχου της Γορτυνίας και της πολιτευτού Αρκαδίας κυρίας Εύης Τατούλη, οι οποίοι και κάθησαν στο τραπέζι με τον επίτιμο καλεσμένο.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο οποίος έψαλλε το απολυτίκιο του Αγίου Βασιλείου αλλά και τα κάλαντα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος στην ομιλία του έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεμάτων της τελείωσαν.

Η παράταξη θα εκπληρώσει για ακόμα μία φορά το πεπρωμένο της όπως ο εθνάρχης του κόμματος Κωνσταντίνος Καραμανλής ο οποίος ήρθε να κάνει τη χώρα ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Οικογένειας.

Έπειτα, ο βουλευτής Αρκαδίας Κωνσταντίνος Βλάσης, καλωσόρισε τον πρώην υπουργό και φίλο του Βασίλη Κικίκλια και αναφέρθηκε σε όλους τους βουλευτές του κόμματος οι οποίοι πέρασαν από την Αρκαδία και βοήθησαν την Αρκαδία. Ο κ. Βλάσης στην ομιλία του αναφέρθηκε και στην ανησυχία που είχε ως προς το αν ο κόσμος θα ερχόταν στην εκδήλωση, εξαιτίας της απαξίωσης της πολιτικής των προηγούμενων χρόνων, η οποία πάντως διαψεύστηκε πανηγυρικά καθώς ο χώρος φάνηκε μικρός για να χωρέσουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι ο Κυριακός Μητσοτάκης κερδίζει το στοίχημα της αξιοπιστίας και την πραγματικότητας.

Έπειτα τον λόγο έλαβε η πολιτευτής Εύη Τατούλη ο οποία αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψή της στα Μαγούλιανα Γορτυνίας από την οποία αποδείχτηκε ότι οι πολίτες θέλουν καθημερινή επαφή με τους εκπροσώπους της πολιτικής.

Εδώ στην Αρκαδία χτυπούσε επί μακρόθεν η καρδία της παράταξης και αυτή η καρδιά στις προσεχείς εκλογές θα χτυπήσει πιο δυνατά

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Τίμος Κατσίπος απένειμε τιμητική πλακέτα στον ιατρό Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την αγωνιστική του συμμετοχή και την πολύχρονη προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος εκ του βήματος ευχαρίστησε για την  απονομή της πλακέτας και μίλησε για τις αλλαγές της κυβέρνησης στην εκπαίδευση των νέων παιδιών, η οποία σαφώς και δεν θα έχει επιτυχημένα αποτελέσματα, καθώς θα υποβαθμιστεί ο ρόλος της οικογένειας και του έθνους, όπως εκτιμά.

Η κυβέρνηση της νέας Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αντισταθεί και αυτή η πραγματικότητα που ισχύει να αλλάξει

Τέλος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο τιμώμενος καλεσμένος, μίλησε για τους πολιτικούς οι οποίοι είναι στην διάθεσης των πολιτών, τονίζοντας ότι θα μιλούσε από το βήμα μόνο για λίγα λεπτά, και ύστερα είχε σκοπό να περάσει από όλα τα τραπέζια και να συνομιλήσει με τους καλεσμένους που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας με μηνύματα εκλογών για τη ΝΟΔΕ Αρκαδίας


10 Σχόλια

Είστε η παράταξη με τις μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν στον τόπο μας ,(ΕΟΚ, ύπαιθρος , εργοστάσια , ....) όμως, τώρα πρέπει να πείσετε την κοινωνία για να ξαναπάρετε εξουσία ,γιατί φέρετε ευθύνη για την κατάντια του τόπου.

ερε κατι φατσες ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ........για εμας νοιαζωντε αυτοι,φαινεται απο το ματι τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανε και ααααα και ουυυυ και δαπ νουδουφουκου ειπανε;;; μυυυυκονοοοοςς;;; αρααχωωωββαααααα;;; τιποτα;;;

O Στάθης ο Κούλης και ο Μπάμπης ο Αποσκίτης τελείωσαν οριστικά τα πηγαινέλα στους ψεκασμένους ή έχει περιοδικότητα το εκκρεμές;

...Άκουγα τις δηλώσεις...Όταν οι γύρω μου συνειδητοποίησαν ότι άντεξα να τις ακούσω έως το τέλος...σηκώθηκαν συγκινημένοι και μου προσέφεραν ένα παρατεταμένο, αυθόρμητο χειροκρότημα διάρκειας πέντε λεπτών. Μετά αντελήφθη ότι δεν ήταν τελικά κανείς γύρω μου....! Λίγη σοβαρότητα....

Η σοβαρότητα είναι το τελευταίο πράγμα που ζυγίζει ο μέσος ψηφοφόρος, διότι δεν τη διαθέτει

Για τα μνημόνια μίλησε κανένας; μπααααααααααα ποιός να μιλήσει; αυτοί που τα ψήφισαν; Στα τέσσερα-στα τέσσερα- στα τέσσερα και του χρόνου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.