Κοπή πίτας με ευχές για... λιγότερες αψιμαχίες στο ΔΣ Τρίπολης (pics,vid)

Κοπή πίτας με ευχές για... λιγότερες αψιμαχίες στο ΔΣ Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 16, 2018 - 20:22
0 σχόλια

«Εύχομαι μια καλή χρονιά, με ομόνοια...», ευχήθηκε ο ιερέας που ευλόγησε την κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου. Και ο πρόεδρος του ΔΣ, Αναστάσιος Κακλαμάνος συμπλήρωσε: «Και καλές αποφάσεις».

Ο κ. Κακλαμάνος προσέφερε σε όλους από ένα συμβολικό δώρο, συγκεκριμένα ένα γούρι με την ευχή να πάει καλά η χρονιά. Και λίγο αργότερα, όταν όλοι... έψαξαν και έφαγαν το κομμάτι τους, υπήρξε μια ανησυχία στη αίθουσα, επειδή το φλουρί ήταν άφαντο.

Ώσπου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Κούρος ανακοίνωσε την εύρεση του πολυπόθητου γουριού και απέσπασε τις ευχές όλων.
Το πρωτοχρονιάτικο δώρο ήταν ένα τάμπλετ.

Ο κ. Κακλαμάνος ευχήθηκε κάθε προσωπική ευτυχία και δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι εποικοδομητική, μπορεί να είχε τις δυσκολίες της, και τις αψιμαχίες της, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις δημοκρατικές κοινωνίες».

Ο κ. Παυλής ευχήθηκε κάθε προσωπική ευτυχία: «Μια δύσκολη χρονιά πέρασε για την πατρίδα μας. Ας ευχηθούμε και ας πιστέψουμε ότι το νέο έτος θα είναι καλό. Εύχομαι σε όλους υγεία, ηρεμία και να κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας και να έχουμε θετική ενέργεια. Η κοινωνία μας παρακολουθεί, και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που είναι αμείλικτα».

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης ευχήθηκε και μετά παρατήρησε ότι η κρίση δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τη χώρα μας: «Να φύγουμε από τα λόγια και να περάσουμε, επιτέλους, στα έργα».

Ο κ. Κώστας Τζιούμης υπήρκε ο πιο λακωνικός από όλους, ευχήθηκε προσωπική ευτυχία και να βγει η πατρίδα μας από τον κυκεώνα, ενώ είπε με νόημα: «Καλά μυαλά».

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος ευχήθηκε προσωπική προκοπή, και να δημιουργθούν οι προϋποθέσεις ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι.

Ο κ. Νικολάου ευχήθηκε το 2018 να είναι μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, ευχήθηκε το ΔΣ να παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις για τους δημότες.

Σημειωτέον ότι από την παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» δεν ήταν παρών κάποιος σύμβουλος.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Κοπή πίτας ΔΣ Τρίπολης 2018


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.