Κοπή πίτας και βράβευση της Εύης Τατούλη από τη Γουρουνοπαρέα Μαινάλου (pics,vid)

Κοπή πίτας και βράβευση της Εύης Τατούλη από τη Γουρουνοπαρέα Μαινάλου (pics,vid)

Φεβρουάριος 05, 2017 - 14:29
5 σχόλια

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε στην “Καλύβα”, λίγο έξω από την Πιάνα της ΔΕ Φαλάνθου του Δ.Τρίπολης, η ομάδα του Κώστα Δημόπουλου, η γνωστή “Γουρουνοπαρέα Μαινάλου”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την λήξη του κυνηγιού και αποτελεί θεσμό πλέον, αφού γίνεται πολλά χρόνια και κάθε φορά είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένη και με πολύ κόσμο, κυνηγούς και φίλους του κυνηγιού. Η εκδήλωση είχε και κοπή πίτας για το καλό του νέου χρόνου, την οποία ευλόγησε ο Παπά -Σπύρος. Τυχερό ένα παιδί, εκκολαπτόμενος κυνηγός, ο Γιώργος Δρακόπουλος. Επίσης είχε και μία βράβευση. Τιμήθηκε με πλακέτα η Πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη για την συνεχή στήριξή της στους κυνηγούς της Αρκαδίας και για την ξεκάθαρη θέση υπέρ των κυνηγών που πήρε, όταν κάποιοι θέλησαν να σταματήσει το κυνήγι. Η κα.Τατούλη ευχαρίστησε για την πλακέτα και σημείωσε πως το κυνήγι στην Αρκαδία είναι συνδεδεμένο με την παράδοσή μας.

Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Δημόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την αγάπη τους και την παρουσία τους ενώ και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης έπραξε το ίδιο και εξήρε την συμβολή της κας.Τατούλη στα κυνηγετικά θέματα. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Τότσης και Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμος Σωτηρόπουλος, οι επικεφαλής των μειοψηφιών του ΔΣ Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Γιώργος Καρώνης και πολλοί φίλοι του κυνηγιού από τα γύρω χωριά του Φαλάνθου. Όλοι γεύτηκαν πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί και βέβαια σπιτικά γλυκά -προσφορά των γυναικών των κυνηγών.

(Πηγή: drt915.gr)

Ειδήσεις: 
Video: 

Εκδήλωση Γουρουνοπαρέας Μαινάλου για λήξη κυνηγιού -2017


5 Σχόλια

Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σεβαστό

Την σπρώχνουν, την σπρώχνουν αλλά δεν βλέπω νάχουμε θετικό αποτέλεσμα. Είδομεν. Άλλαξαν οι εποχές και το κουτόχορτο δεν καταναλώνεται τόσο εύκολα απτόν κόσμο..............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.