Κοπή πίτας και γλέντι για τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (pics,vid)

Κοπή πίτας και γλέντι για τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (pics,vid)

Φεβρουάριος 04, 2019 - 11:00
0 σχόλια

Μία ξεχωριστή βραδιά, η βραδιά του Σαββάτου για μένα, αφού μαζί με τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΠΕ Αρκαδίας πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου και το συνακόλουθο γλέντι με ζωντανή ορχήστρα αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

"Και φέτος, όπως συνηθίζω τα τελευταία χρόνια, πρόσφερα ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ,40 και πλέον τριήμερα σε ξενοδοχεία φίλων καθώς και γεύματα και δείπνα σε εστιατόρια σε όλη την Αρκαδία. (Ευχαριστώ όλους για την προσφορά τους).

Οι εργαζόμενοι είναι ελάχιστοι και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών... Για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ όλους και τους εύχομαι να είναι καλά και να έχουν χαρά, ευτυχία και να είναι πάντα δημιουργικοί.

Και για το καλό της Αρκαδίας μας και της Πελοποννήσου εύχομαι να είμαστε και του χρόνου όλοι μαζί.

Μαζί με συμπατριώτες, που μετά από 8 χρόνια κοινής διαδρομής και συνεργασίας, στο αμόνι της καθημερινότητας, έγιναν πλέον φίλοι και έτσι θέλω να μείνουν και για χρόνια μετά.

Με υπερπροσπάθεια το προσωπικό παρά το γεγονός πως είναι ελάχιστο καταφέρνει να εξυπηρετεί τους Αρκάδες ( για τους οποίους έκοψα και το κομμάτι της βασιλόπιτας) και βοηθά για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Και αυτό το έζησα ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες με την κακοκαιρία από το προσωπικό των τεχνικών υπηρεσιών και κυρίως τους χειριστές.

Ευχές για υγεία, χαρά, ευτυχία, δημιουργία και φυσικά να είμαστε όλοι μαζί και του χρόνου για το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου."

Video: 

Κοπή πίτας και γλέντι για τους εργαζόμενους της ΠΕ Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.