Κοπή πίτας και βράβευση του Πανελληνιονίκη Μπουζιάνη από το Σύλλογο τριτέκνων Μεγαλόπολης (photos)

Κοπή πίτας και βράβευση του Πανελληνιονίκη Μπουζιάνη από το Σύλλογο τριτέκνων Μεγαλόπολης (photos)

Φεβρουάριος 18, 2014 - 08:49

Με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου τριών τέκνων ο Αρκάς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στις 16-02-2014 σε χώρο που μας παραχώρησε ο δήμος και συμπεριλάμβανε τις εξής δράσεις:

Κοπή πίτας του συλλόγου 2014

Βράβευση του Πανελληνιονίκη Μπουζιάνη Παναγιώτη και του προπονητή του Γεωργαντά Βασίλη

Ενημέρωση από τον πρόεδρο του συλλόγου για τις δράσεις και τις διεκδικήσεις που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες.

Συμβουλευτικές πρακτικές από τη δρ. Κονδύλη Σοφία Ψυχολόγο Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα την οικογένεια και τα νέα οικονομικά μέτρα.

Με έναν νέο τρόπο σκέψης παρουσίασε την φιλοσοφία του Πλάτωνα και τα μαθηματικά μέσα από τους λεξάριθμους ο μαθηματικός- συγγραφέας κ. Αργυρόπουλος Ελευθέριος.

Το χώρο γέμισαν με μουσική και ωραία τραγούδια που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους τα νέα παιδιά του Τεχνικού Λυκείου Κουρτέσης Γεώργιος και Δημόπουλος Γεώργιος.

Τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους εκπροσωπώντας την Μητρόπολη ο πατήρ Δάρρας Βασίλειος και ο πατήρ Γκουμάσης Θεόδωρος, ευλόγησαν την πίτα και ευχήθηκαν καλή χρονιά.

Εκπρόσωπος από την Ευρωβουλή που προεδρεύουμε στην Ευρώπη ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Σαλαβράκος Νικόλαος. Βράβευσε τον Μεγαλοπολίτη Πανελληνιονίκη Μπουζιάνη Π. και υποσχέθηκε να μας φιλοξενήσει με τη νέα βουλή στις Βρυξέλλες.

Εκπροσώπησαν εκ μέρους του δήμου τον σύλλογο οι αντιδήμαρχοι κύριος Μάντης Νικόλαος, Κλουκίνας Γεώργιος και η κυρία Γαλάνη Δέσποινα. Το παρόν έδωσε ο πρώην δήμαρχος Φαλαισίας Φουσέκης Ιωάννης, ο πρόεδρος των πολύτεκνων οικογενειών, ο εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου και ο Μεγαλοπολίτης ποιητής Παρασκευόπουλος.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους και εύχεται καλή χρονιά.Ο σύλλογος μάχεται για την Ελλάδα και το μέλλον της που είναι τα παιδιά της. Απαιτεί από την πολιτεία την υλοποίηση της εξομοίωσης των πολυμελών οικογενειών για να δημιουργηθεί το πρώτο βήμα για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.                                

Εκ του ΔΣ.