Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Σπαθαριωτών (pics)

Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Σπαθαριωτών (pics)

Ιανουάριος 25, 2020 - 15:29
0 σχόλια

Σε εορταστική  ατμόσφαιρα, εν μέσω ανταλλαγής  ευχών για τη νέα χρονιά, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2020  ο Σύλλογος  στα  γραφεία του στην Αθήνα  έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο  πρόεδρος του Συλλόγου Κουτσιουμάρης Βασίλης, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε για  Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία για όλους μας.
 
Την εκδήλωση μας τίμησαν με τη παρουσία τους οι βουλευτές Αρκαδίας Παπαηλίου Γεώργιος και Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας, ο πρώην αντιπεριφεριάρχης στην Αρκαδία  Γιαννακούρας Βαγγέλης, ο  Δήμαρχος Γορτυνίας  Κούλης  Στάθης, ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης Παναγιώτης Πλέσσιας και ο Διευθυντής της εφημερίδας Γορτυνία Καλύβας κωνσταντίνος , τους οποίους  ευχαριστούμε  πολύ και τους  ευχόμαστε υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά!
 
Προσκεκλημένος  μας επίσης ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Βλάσης Κωνσταντίνος , ο οποίος λόγω απουσίας του  στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Η πίτα προσφέρθηκε από την  πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Κολιού Χρυσούλα , την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς και της ευχόμαστε  να έχει υγεία, καλή χρονιά και πάντα να είναι χαρούμενη και δημιουργική. Την πίτα συνόδευαν πλούσια εδέσματα  προσφορά γυναικών  μελών μας τις οποίες επίσης ευχαριστούμε . 

Το φλουρί έτυχε στην Κατερίνα Χρυσοβιτσιώτη , στην οποία  ο Σύλλογος ως δώρο  πρόσφερε 2  προσκλήσεις για τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του. 
 
             Καλή και δημιουργική χρονιά για όλους μας!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

Από το spatharisarkadias.blogspot.com

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.