Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Λίμνης (pics)

Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Λίμνης (pics)

Ιανουάριος 21, 2020 - 16:00
0 σχόλια

Με απερίγραπτη χαρά και συγκίνηση, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, για πρώτη φορά στο Πολιτιστικό Κέντρο Λίμνης, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020.

Με τις ευχές της εκκλησίας μας, οι Ιερείς κ.κ.:Κωνσταντίνος Κουβαβάς εφημέριος του χωριού μας και ο πάτερ Δημήτριος Προκόπος, ευλόγησαν την πίτα μας καθώς και τη νέα χρονιά. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δύο, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα στα βήματά μας καθώς και για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Ο τυχερός της προηγούμενης πίτας κ. Παντελής Πετρ. Τρυφωνόπουλος, προσέφερε την βασιλόπιτα για όλους τους παρευρισκόμενους και του ευχόμαστε ολόψυχα: όλου του κόσμου τα καλά!!! σε αυτόν και ολόκληρη την οικογένειά του!

Τυχερή φέτος ήταν η Φωτεινή Γεωρ. Γκογκάκη και πήρε συμβολικό δώρο για την τύχη της εικόνα της Παναγίας με την ευχή μας: η Παναγιά και ο Χριστός να είναι για ΠΑΝΤΑ «ΟΔΗΓΟΣ» στη ζωή της!

Δίπλα μας! όπως ΠΑΝΤΑ ήταν σχεδόν όλοι οι χωριανοί μας Αγαλαίοι, επίσης σημαντική όπως κάθε φορά ήταν η καθολική συμμετοχή της Κώμης, με τον Εκπρόσωπό της κ. Ιωάννη Ντόκο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωμιωτών «η Κώμη» κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο, τον κ. Γεώργιο Ντόκο Ταμία του ιδίου Συλλόγου καθώς και την ανελλιπή παρουσία της κ. Αλεξοπούλου Πόπης. Επίσης εκ μέρους του Δήμου Τρίπολης παρευρέθηκε και τίμησε την εκδήλωσή μας ο Αντιδήμαρχος κ. Λαγός Γεώργιος επίσης η κ. Εικοσιδέκα Μαρία, ο κ. Κοσκινάς Δημήτριος και ο κ. Κοσκινάς Σώστης. Επίσης τιμητική για εμάς ήταν η παρουσία των κ.κ.: Προέδρου Κανδήλας Ευσταθίου Παναγιώτη, Σιάννη Αθανασίου, Καρπέλη Γρηγορίου Εκπαιδευτικού ΕΠΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και Εκπροσώπου του χωριού μας Πετρόπουλου Βασιλείου, τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τις γυναίκες του χωριού μας κ.κ.: Αλεξοπούλου Αγγελική, Αλεξοπούλου Νίκη, Γκιόκα Βασιλική, Γκογκάκη Αγγελική, Γκογκάκη Νίκη, Κουρή Κατερίνα, Τρυφωνοπούλου Βούλα, Πετροπούλου Χαρά, για τα πολύ νόστιμα εδέσματα που μας προσέφεραν επίσης τον κ. Τρυφωνόπουλο Γεώργιο του Ν. που και σ΄ αυτήν μας την εκδήλωση μας έδειξε τις μαγειρικές του ικανότητες, για το κρασί τους κ.κ. Βαρδουνιώτη Κώστα και Σιάννη Αθανάσιο και τέλος τον κ. Πετρόπουλο Βασίλειο για την προσφορά του.

Χαιρετισμό και θερμές ευχές για τη νέα χρονιά εκ μέρους των κ.κ.: Υφυπουργό Εξωτερικών Βλάση Κωνσταντίνο, Βουλευτή Σύριζα Παπαηλιού Γεώργιο και Πρόεδρο Δάρα κ. Δημητρακόπουλο Λάμπρο, απεύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους: Καλή κι ευλογημένη χρονιά! υγεία! προκοπή! δημιουργία! και τύχη! σε όλους τους παρευρισκόμενους και στις οικογένειές τους! και προπάντων ΕΙΡΗΝΗ στην πατρίδα μας.
Και του χρόνου σε όλους!

Δελτίο Τύπου

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.