Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Λίμνης «Το Άγαλι» στην Αθήνα (photos)

Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Λίμνης «Το Άγαλι» στην Αθήνα (photos)

Φεβρουάριος 02, 2015 - 11:47
0 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ» στην Αθήνα στο CLUB ΝΕΟΝ RESTAURANT στην Ομόνοια (ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ 7) των Αφων Πετρόπουλοι.

Την πίτα έκοψαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Κουρή και η Ταμίας Αλεξοπούλου Γεωργία.

Την εκδήλωση τίμησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Χωτουσσιωτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», κ. Γεωργία Αποστολοπούλου και η Γραμματέας κ. Μαρία Μπουντή.

Χαιρετισμό του Προέδρου του χωριού κ. Ηλία Τρυφωνόπουλου και της Προέδρου του Συλλόγου των Απανταχού Λιμνιωτών Αρκαδίας «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» κ. Γιούλα Παρρά, απηύθυνε σε όλους η Πρόεδρος του Συλλόγου. Η πίτα ήταν προσφορά του κ. Μιχάλη Πετρόπουλου και του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός αυτός και η οικογένειά του. Κερδίζοντας το φλουρί ο κ. Νίκος Βασ. Κριτσελάς πήρε για την τύχη του, εικόνα της Παναγίας με το Χριστό «Φύλακα και Προστάτη του» και του ευχόμαστε υγεία! και τύχη! για πάντα στη ζωή του.

Αλλά και το κέφι και ο χορός κράτησε πολύ καλά, ανανεώνοντας οι Αγαλαίοι το επόμενο ραντεβού τους για την Κυριακή των Αποκριών 22 Φεβρουαρίου 2015 στην πλατεία του χωριού μας στην «αναβίωση του εθίμου της γουρουνοχαράς», καιρού επιτρέποντος πάντα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλες και σε όλους «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» και του χρόνου!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.