Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας - Πειραιά (pics,vid)

Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας - Πειραιά (pics,vid)

Φεβρουάριος 27, 2018 - 14:00
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη από Ακοβίτες καί φίλους,αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας και η γενική συνέλευση.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους απο τον Σύλλογο Καλαμάτας ο Θανάσης Σταθόπουλος , ο Βαγγέλης Σωφρονάς, και Θeοδωρής Πουλόπουλος,από τον Δήμο Μεγαλόπολης ο Γιάννης Φουσέκης από το Άκοβο ο πρόεδρος Κώστας Σωφρονάς, από την Παναρκαδική ένωση ο πρόεδρος Βασίλης Γιαννακάκος, από τα “Nέα της Μεγαλόπολης “ο Κώστας Φίλανδρος, από τους “Αρκαδικούς Ορίζοντες” o Δημήτρης Γιαννακούρας. Μύνημα λόγω απουσίας από την Αθήνα έστειλαν οι βουλευτές Γεώργιος Παπαηλίου, Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος , ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Γιαννακούρας ο Πρόεδρος της Ένωσης Φαλαισιωτών Ταγκλής Σταύρος,ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης και η πολιτευτής Εύη Τατούλη.

Στη γενική συνέλευση που προέδρευσε ο παμψιφεί εκλεγείς Μπένος Παναγιώτης με πρακτικογράφο την Καίσαρη Μαρία, παρουσιάστηκε το ιδαίτερα πλούσιο έργο του Συλλόγου το έτος 2017 απο τον πρόεδρο του συλλόγου Χριστόπουλο Δημήτριο, αλλά και ο προγραμματισμός δράσης του 2018.
Επίσης υπήρχε ενημέρωση για τα έργα της περιφέρειας και του Δήμου που στον Άκοβο και ευελπιστούμε να ξεκινήσουν φέτος.

Οι παρευρισκόμενοι συμπατριώτες και φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μοναδικό μπουφέ με παραδοσιακά Ακοβίτικα εδέσματα αλλά και να γνωρίσουν την νεοσύστατη Ακοβιτική Κομπανία η οποία κάτω από την καθοδήγηση του καταξιωμένου καλλιτέχη και φιλοακοβίτη Γιάννη Λεμπέση, μας μάγεψε με την άψογη εκτέλεση παραδοσιακών τραγουδιών.

Ενώ συγκίνησε και η ζωντανή εκτέλεση δημοτικών τραγουδιών από γηραιότερα μέλη μας . Ακολούθησε χορός και κέφι μέχρι αργά το απόγευμα.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τους φετινούς χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς που είναι:
Sofronas Bags – Οικ. Σωφρονά Γεωργίου και Παναγιώτη
Open Cosmetics - Σωφρονάς Δημήτρης (Γαμπρός Μήτρου Θ.)
Κινηματογράφος ΔΙΑΝΑ (Μαρούσι) – Οι κ. Σωφρονάς Γεώργιος και Κων/νος
PMG Home - Μπένος Παναγιώτης – Έφορος του Συλλόγου
Χριστόπουλος Δημήτριος – Πρόεδρος του Συλλόγου
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Σκλαβενίτης Σούπερ Μάρκετ
Παυλάκης Παναγιώτης – Ιατρός Παθολόγος
Παπαρέπα Ακριβή – Μασέρ
Πετρόπουλος ΑΕΒΕ – Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Shell Ελλάδος .

Video: 

Κοπή πίτας Σύλλογος Ακοβιτών Αθήνας-Πειραιά 2018


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.