Κοπή πίτας για τον Κώστα Βλάση παρουσία Γεωργιάδη

Κοπή πίτας για τον Κώστα Βλάση παρουσία Γεωργιάδη

Φεβρουάριος 11, 2019 - 18:40
9 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα,  του πολιτικού του γραφείου θα κόψει ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 18:00 σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


9 Σχόλια

Διορθώστε το λάθος πριν το δει ο ΑδωνΙς. Η ντροπή αντανακλά στον φιλόλογο της οικογένειας. Αλλο ο Αδωνις του Αδώνιδος και άλλο ο Αντωνης του Αντώνη. Από τις λίγες φορές που το λάθος δεν είναι του portal

Ο Αδωνις στη δική του πίτα κάλεσε και ανέβασε στην εξέδρα και τους συνυποψηφίους του μέχρι Πέτρο Τατσόπουλο. Δεδομένης της ιδιότητας του αντιπροέδρου ενδιαφέρον θα έχουν οι κομματικές απουσίες.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ Κ. ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ ! ! ! ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ; ; ;

Ένας από μας, σίγουρα όμως όχι ένας σαν και μας. Όσον αφορά το δούλεμα, αυτή τη δουλειά κάνει, να μας δουλεύει. Η επιτυχία του θα φανεί στο δικό μας "χειροκρότημα".

εκτός από ΄Αδωνη η παράσταση θα περιλαμβάνει : καραγκιόζη , το κοριτσι λάστιχο , το ακέφαλο τέρας . ο τον άνθρωπο ορχήστρα .στο τέλος θα μοιραστούν χάντρες και καθρεπτάκια στους ιθαγενείς

Όλα όσα αναφέρεις, ο καραγκιόζης, το κορίτσι λάστιχο, η ασώματος κεφαλή, ο άνθρωπος ορχήστρα (θα παίξει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ με πορδές), δεν πιάνουν μία μπροστά στον Άδωνι που θα μοιράσει αυτοπροσώπως χάντρες και καθρεφτάκια, αποκλειστικά σ'αυτούς που ΔΕΝ διαθέτουν νεοδημοκρατικά διαπιστευτήρια (όσοι διαθέτουν δεν χρειάζεται να τους δώσουμε τίποτα).

Περιμένουμε με λαχτάρα το τέλος της εκδήλωσης για να διαβάσουμε τις απαντήσεις του Παύλου, τώρα είναι απασχολημένος, γυρίζει στην αίθουσα με την τάβλα τα σάμαλι και ηλιόσπορους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.