Κοπή πίτας Εταιρείας Πλαπούτα

Κοπή πίτας Εταιρείας Πλαπούτα

Ιανουάριος 21, 2020 - 20:00
0 σχόλια

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας μας, σας εύχονται ευτυχισμένο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος 2020. Ο νέος χρόνος να φέρει γαλήνη στις ψυχές μας, αγάπη για το συνάνθρωπο, ελπίδα για την πορεία της ζωής μας. Να χαρίσει υγεία, χαρά και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας – Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας, στις 09 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, Τζώρτζ 9, 1ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα.

Καλούμε όλα τα μέλη της Εταιρείας, πατριώτες Παλουμπαίους, Ηραιάτες, Γορτύνιους, Αρκάδες φίλους να σχεδιάσουμε μαζί και να προγραμματίσουμε τον εορτασμό των 200 χρόνων από την παλιγγενεσία του Έθνους μας, γιατί οι Γορτύνιοι αγωνιστές ανήκουν στους πρωτοπόρους του ξεσηκωμού του 1821.

Θα προηγηθεί της εκδήλωσης η Ετήσια Γενική Συνέλευση με το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό καθώς και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Η Πρόεδρος                                            Η Γραμματέας
Ελένη Χριστοπούλου- Θανοπούλου       Θεοδώρα Λιακοπούλου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.