«Κόντρες» στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου (vid)

«Κόντρες» στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου (vid)

Οκτώβριος 14, 2019 - 14:21
0 σχόλια

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο κεντρικό κτίριο της περιφέρειας στην Τρίπολη, υπό την προεδρίας του κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου.

Κατά την διάρκεια συζήτησης θέματος ορισμού δικηγόρου έτσι ώστε να οριστεί δικηγόρος της Περιφέρειας για προσφυγή σε πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο Δήμο Καλαμάτας.

Ο κ. Γόντικας, ο οποίος να αναφέρουμε ότι δεν είναι εκλεγμένο μέλος της οικονομικής επιτροπής, παρακολουθεί ως επικεφαλής της παράταξης την συνεδρίαση και παρεμβαίνει όπου αυτός επιθυμεί χωρίς όμως να έχει δικαίωμα ψήφου.

Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν ο κ. Γόντικας μίλησε για την επιβολή προστίμου και για την τακτική που ακολουθούσε, ως ο νόμος όριζε, ο προηγούμενος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης.

Αυτό, όπως ήταν φυσικό, ήγειρε αντιδράσεις από τα μέλη της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος».

Η  κυρία Νικολάκου ζήτησε από την πρόεδρο να την προστατέψει γιατί ο κ. Γόντικας ήθελε σύμφωνα με την παράταξη να αντιπολιτευτεί στον κ. Τατούλη, πράγμα που, όπως είπε, «υπερβαίνει την ευθύνη, τη λειτουργία της επιτροπής, τη στιγμή που ο κ. Γόντικας δεν είναι εκλεγμένο μέλος».

Ο κ. Λαμπρόπουλος παρακάλεσε οι παρατάξεις να είναι εντός των θεμάτων, τονίζοντας ότι ο λόγος θα δίνεται ως έχει στον κ. Γόντικα.

Ο κ. Γόντικας λαμβάνοντας τον λόγο επανέλαβε αυτό που είχε θίξει σε δελτίο Τύπου της παράταξής του, ότι στο δικαστήριο στις 15-10-2019 ο κ. Νίκας σαν περιφερειάρχης Πελοποννήσου βρίσκεται ενάντια στον κ. Νίκα σαν δήμαρχο Καλαμάτας.

Ας μην τσιτώνονται οι πρώην

Video: 

ArcadiaPortal.rg «Κόντρες» στις οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.