Κόντρα Σμυρνιώτη – Τσιαμούλου για το Πλάτωμα

Κόντρα Σμυρνιώτη – Τσιαμούλου για το Πλάτωμα

Μάιος 24, 2018 - 21:20
16 σχόλια

Λίγο προτού το Σώμα του δημοτικού συμβουλίου εισέλθει στα θέματα προ ημερήσιας διάταξης την Πέμπτη 24 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης ανάγνωσε ένα δελτίο Τύπου που απέστειλε στο προεδρείο ο Σύλλογος Φιλικών Τρίπολης «Η Παμπροσφυγική Ένωση» και με το οποίο κατηγορούταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε να μεταφερθούν τα απορρίμματα του Δήμου στο Πλάτωμα.

Μετά την ανάγνωση ο κ. Σμυρνιώτης φανερά ενοχλημένος ρώτησε τον λόγο που αναγνώστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης διότι πρόκειται για δελτίο Τύπου  και κανονικά θα έπρεπε να αναρτηθεί στα Μέσα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσα δεν μίλησα για κανένα Πλάτωμα. Ξέρουμε ότι υπάρχει ανάδοχος για την αποκατάσταση του Πλατώματος. Το Πλάτωμα δεν έχει φιλοξενήσει απορρίμματα της Τρίπολης, γι’ αυτό έφτασε εκεί που έφτασε. 

Όσον αφορά στα λεγόμενα για τη ΣΔΙΤ, έχω τοποθετηθεί, αλλά να γνωρίζετε δεν είμαι υπέρ των βουνών απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση.

«Η δημοτική αρχή εξαπατά τα δικαστήρια, λέγοντας ότι γίνεται το έργο στο Μεγαβούνι, τη στιγμή που στο 19ο θέμα στην ημερήσια διάταξη ζητείται παράταση της περίφραξης του έργου στο Μεγαβούνι», συμπλήρωσε.

Καλύτερα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, είπε κλείνοντας, και κάλεσε τη δημοτική αρχή να δώσει μια σοβαρή λύση για τα απορρίμματα στον Δήμο Τρίπολης.

Η απάντηση ήρθε διά στόματος του κ. Τσιαμούλου, ο οποίος ανέφερε: «Ο κ. Σμυρνιώτης θέλησε να κρυφτεί πίσω από τα λόγια του. Η δήλωσή σας ήταν ξεκάθαρη και καθόλου τυχαία».

Είστε λαγός σε κάτι το οποίο προϊδεάζεται  για το μέλλον, είπε ο κ. Τσιαμούλος. «Κανένας δεν είναι πάνω από τη Δικαιοσύνη. Υπάρχουν δύο αποφάσεις που κατηγορούν για τα απορρίμματα».

Έρχεστε εδώ και αγαπάτε τη ΣΔΙΤ ενώ την πολεμάγατε τα προηγούμενα χρόνια και ενώ έχετε δημιουργήσει την Αγία Τριάδα

Τώρα έρχεστε να συγκαλύψετε το έγκλημα στο περιβάλλον που έχει διαπράξει με την Αγία Τριάδα και να καλύψετε την ανικανότητα του κ. Παυλή.

Στη δευτερολογία του ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για τις αθωωτικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί για τα απορρίμματα.

«Εγώ σεβάστηκα στις αποφάσεις των δικαστηρίων και τα ασφαλιστικά μέτρα. Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς περί λαγών είπε σας του επιστρέφω»

«Ευαισθησία αντίστοιχη του Πλατώματος θα έπρεπε ο Σύλλογος τον οποίο εκπροσωπείτε, να έχει δείξει και για τον Άγιο Βλάση που μπορεί να μοιάζει πιο κοντά στην περιοχή των Φιλικών»

Ο κ. Τσιαμούλος στην συνέχεια απάντησε «Ο σύλλογος Φιλικών τον οποίο και εκπροσωπώ έχει διοικητικά όρια και αυτά δεν είναι ο Άγιος Βλάσης. Από ότι βλέπεται ο καθένας αγωνίζεται για την περιοχή.

Δεν θέλω να ξεκατινιαστούμε


16 Σχόλια

Οι δυο υπεύθυνοι που δημιούργησαν το θέμα των απορριμμάτων στην τριπολη μαλώνουν για τα Απορρίμματα!!

Ο Λαγος του Παυλη ΝΙΚΟς ΤΣΙΑΜΟΥΛΟς ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ.

ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟς ΦΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙς ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ

Καιρο ειχαμε να δουμε σοου απο τον Τσιαμουλο και το ειδαμε εναντιον του Σμυρνιωτη και οχι εναντιον του Παυλη που ειναι σημερα Δημαρχος.Μηπως Νικο βλεπεις οτι δεν θα βρεις ουτε τον δικο σου ?

Να πανε τα σκουπιδια απο την Αγια Τριαδα και απο τον Αγιο Βλαση στο πλατωμα στο πλαισιο της αποκαταστασης απο τον Τατουλη για να μην πληρωνουν και οι δημοτες αλλα χρηματα

Η Πολη ειχε πνιγει στα σκουπιδια και Τσιαμουλος μες στην τρελη χαρα ζητζγε να τον ψηφισουν για αυτο που εκανε.

Νικολακη μεγαλυτερος λαγαρος απο εσενα δεν υπαρχει.Τωρα θα εισαι υποψηφιος βουλευτης με χρισμα ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιος Δημαρχος?Παντως οτι και να γινει με την λεξη υποψηφιος θα εισαι για μια ζωη.

Ο αγωνιστης του πλατωματος Λαγονικος αφου δεν ειχε κατι αλλο να πει μας ειπε για το πλατωμα εδωσε σοου δεχτηκε την συγνωμη του Κακλαμανου και μετα πηγε για υπνο μη εχοντας κατι αλλο να προσθεσει στην συνεδριαση του Δ Σ. Ρε ουστ ρε ΛΑΓΟΝΙΚΟΛΑΚΗ

ΒΛΕΠΩ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.