Κόντρα Παυλή – Τσιαμούλου για τα απορρίμματα στο Λεβίδι

Κόντρα Παυλή – Τσιαμούλου για τα απορρίμματα στο Λεβίδι

Σεπτέμβριος 14, 2018 - 18:26
8 σχόλια

Σκληρή ήταν η απάντηση του δημάρχου Τρίπολης Δ. Παυλή στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκο Τσιαμούλο σχετικά με την αποκομιδή απορριμμάτων στο Λεβίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε συνέντευξη που έδωσε ο κ. Τσιαμούλος κατηγόρησε τον δήμαρχο Τρίπολης για λάθος χειρισμούς σε ό,τι αφορά την καθαριότητα του Λεβιδίου (δείτε εδω). Όπως ανέφερε, ο δήμος δεν μάζεψε τα απορρίμματα στο χωριό αναγκάζοντας του κατοίκους με ιδίους πόρους να αναθέσουν σε ιδιώτη να καθαρίσει το χωριό από τα απορρίμματα.

Ο κ. Παυλής θέλησε να δώσει την απάντησή του στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για την εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα για τη μετονομασία της πλατείας Φιλικών σε «Πλατεία Προσφύγων- Γεώργιος Καραγιάννης».

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων στο Λεβίδι, συμβουλεύοντας τον κ. Τσιαμούλο να έχει αποδείξεις και ονόματα για το ποιοι μάζεψαν χρήματα για να καθαριστεί το χωριό.

Ο κ. Παυλής με τη σειρά του, κατηγόρησε τον κ. Τσιαμούλο ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες και δεν χωρούν σε αυτό τον βαθμό.

Δεν μπορεί να σπιλώνουμε ανθρώπους, αν ο κ. Τσιαμούλος μέσα σε δύο μέρες δεν κατονομάσει και δεν μιλήσει με αποδείξεις, θα δεχτεί τις κυρώσεις των λεγομένων του.
 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Δεν υπάρχει πρόβλημα δήμαρχε αλήθεια το εννοείς;;; Τα χρήματα ωραία τα πήρατε απο το πανηγύρι!!!!!

@01:20 Οι γύφτοι τα μαλώματα τά'χουν για πανηγύρια και στην περίπτωσή τους και οι δύο είναι για τα πανηγύρια. Ιδίως ο πρώτος είναι μόνο γι' αυτά...

Αυτος ο τσαμουλος εχει δυο μανιες. Η πρωτη να γίνει δημαρχος. Η αλλη οπου βρει σκουπιδια κανει ντου και πηδαει μεσα απο μικρο παιδακι αυτο. Δεν αλλαζεις και λιγο ρεπερτόριο Νικολακη.

Ο Νικόλας ποιον εκθέσεις παλι? Ποιος ηταν ο δημοτικός Υπαλληλος που λεει οτι μάζευε λεφτά? Το ονομα του?

Πολυ θρασος εχεις Νικο που βαζεις υποψηφιος μετα τις τρικλοποδιες που εβαλες στην πολη για τα σκουπιδια και το κλεισιμο της χωματερης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.