«Κόντρα» Παυλή – Σμυρνιώτη για την απόφαση του ΣτΕ (video)

«Κόντρα» Παυλή – Σμυρνιώτη για την απόφαση του ΣτΕ (video)

Ιανουάριος 15, 2015 - 11:32
5 σχόλια

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης καθώς το μείζον θέμα των απορριμμάτων ταλαιπωρεί του πολίτες αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους.

Οι κάτοικοι των δημοτικών ενοτήτων που βρέθηκαν στη συνεδρίαση όταν έλαβαν τον λόγο διαμαρτυρήθηκαν ότι όση ώρα ήταν εκεί δεν είχε ακουστεί ούτε μία λύση για το τι θα γίνουν τα απορρίμματα τα οποία σαπίζουν στους δρόμους, αλλά παρόλα αυτά έγιναν μάρτυρες της αντιπαράθεσης του δημάρχου Δ. Παυλή και του κ. Γ. Σμυρνιώτη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι δύο αιρετοί διαπληκτίστηκαν εντόνως για το Συμβούλιο της Επικρατείας και την απόφαση η οποία αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου.

Σημειωτέον ότι σε αυτό το σημείο υπήρξε μια άλλη εξέλιξη σε ό,τι αφορά στις αποφάσεις των αυτοδιοικτικών εκλογών του Μαΐου, με τον Δήμο Μεσσήνης να υποδέχεται άλλον δήμαρχο από εκείνον που είχαν αναδείξει οι κάλπες.

Στον Δήμο Μεσσήνης αρχικά είχε εκλεγεί ο Στάθης Αναστασόπουλος, αλλά εν συνεχεία κατέθεσε ένσταση ο Γιώργος Τσώνης που ήταν δεύτερος με μία ψήφο λιγότερη από τον νικητή (αρχικά είχαν από 9.236 ψήφους αλλά το Εκλογοδικείο έβγαλε νικητή τον πρώτο).

Τελικώς, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας σε δημόσια συνεδρίαση ανακήρυξε δήμαρχο τον κ.Τσώνη με επτά ψήφους διαφορά. Πάντως, αναμένεται νέα ένσταση από τον κ.Αναστασόπουλο, όπως έχει ανακοινώσει.

Video: 

ArcadiaPortal.gr "Κόντρα" Παυλή - Σμυρνιώτη για το ΣτΕ


5 Σχόλια

Δήμαρχος: «Εσείς εκεί να κοιμάστε, μ' αυτή την απόφαση». Σμυρνιώτης: «Τραβάς κάνα ζόρι;». Δήμαρχος: «Εσύ τι ζόρι τραβάς;». Τα λόγια είναι περιττά.

ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Για ποιά ταμπακιέρα μας λέει συνέχεια ο Μήτσος? Αυτή που ψάχνει αυτός να βρει και γι' αυτό έχει φλομώσει τον κόσμο στα ψέματα?

Η κ. «δήθεν» δημοσιογράφος, δικαστής, τιμωρός του εγκλήματος και της διαφθοράς (που περνιέται για όμορφη) ***, για ποιο λόγο πήγε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου; Για να «κόψει κίνηση» και κατόπιν να πάει στο σπίτι της και, μέσα από το αρκουδοπροφίλ της στο facebook, να αρχίσει να χύνει το δηλητηριάκι της σε ό,τι κινείται κι αναπνέει; Ή μήπως για να ανεβάζει φωτογραφίες και να κάνει σχόλια σαν τα μούτρα της, σε γνωστά και μη εξαιρετέα ξερατο-blogs, προφασιζόμενη ότι δεν είναι αυτή που τα γράφει, επικαλούμενη τάχα μου και δήθεν πως ό,τι θέλει να πει το λέει με το ονοματεπώνυμό της μέσα από το facebook; Καλά, μας έπεισες...'Οποιος έχει δηλ. προφίλ στο facebook, δεν μπορεί να γράφει με ψευδώνυμο σε άλλο blog και νομίζεις ότι είμαστε χάπατα και το χάψαμε...Υπάρχει και η ηλεκτρονική γραφή του καθενός, όπως και κάποιοι που γνωρίζουν την τεχνολογία σαν την παλάμη τους, μανταμίτσα και όπου νά'ναι θα χτυπήσουν οι καμπάνες για την πάρτη σου...Μόνο να έχεις πρόχειρες τίποτα αλλαξιές ρούχα, γιατί θα μείνεις πολύ καιρό στην ψειρού...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.