Κόντρα Αντιπροέδρου – Γραμματέα Δ.Σ με «εμπρηστή» το Δελφάκη! (video)

Κόντρα Αντιπροέδρου – Γραμματέα Δ.Σ με «εμπρηστή» το Δελφάκη! (video)

Απρίλιος 18, 2011 - 23:58

  Θέμα για τον αγωγό στον κάμπο της κανδήλας και τις εργασίες καθαρισμού του που πρέπει να γίνονται , αλλά δεν γίνονταν από τον Καποδιστριακό Δήμο Λεβιδίου ως είπε, έβαλε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ Τρίπολης Νίκος Δελφάκης βάζοντας… φωτιά στο προεδρείο. Ο Δημοτικός Σύμβουλος βέβαια δεν έκανε κάτι παραπάνω από το να θέσει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την περιοχή αλλά και την αναγκαιότητα ο Καλλικρατικός Δήμος να προχωρά στις εργασίες που είναι απαραίτητες .

Το λόγο ζήτησε για ν απαντήσει στα όσα ανέφερε ο κ. Δελφάκης ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ ο οποίος αφού επεσήμανε πως ο κύριος Δελφάκης θα πρέπει πρωτίστως να ενημερώνεται και έπειτα να θέτει ζητήματα, ανέφερε πως ο Δήμος Λεβιδίου για να πραγματοποιήσει το έργο το οποίο χρειαζόταν στον αγωγό απαιτούνταν επι 3 τα χρήματα του ΘΗΣΕΑ, πάρα ταύτα όμως προχωρούσε σε παρεμβάσεις ενώ παράλληλα είχε καταρτίσει μελέτη η οποία ακόμα αναμένει έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο.
Εμφανίστηκε δε ιδιαίτερα θιγμένος από την αναφορά Δελφάκη πως ο Δήμος Λεβιδίου δεν είχε πράξει αυτά που έπρεπε.(Βέβαια οκ. Δελφάκης απουσίαζε από την αίθουσα όταν όλα αυτά ειπώνονταν).
Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί! Τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Γραμματέας του Προεδρείου ο οποίος αντιδρώντας στα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος ενημέρωσε το σώμα πως ο Δήμος Λεβιδίου τίποτα δεν είχε κάνει ούτε σε αυτόν τον τομέα ούτε πουθενά αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «κάτι ιτιές έβγαζε μόνο ο Δήμος και τίποτα άλλο!»
Τον λόγο ζήτησε εκ νέου ο Αντιπρόεδρος ωστόσο παρενέβη στο ζήτημα πυροσβεστικά ο Πρόεδρος Γιάννης Μπόζος ο οποίος έληξε το θέμα ενημερώνοντας ότι δεν υπάρχει δικαίωμα δευτεραλογίας!
Χ.Τ

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/L9Kmfy_ObbE