Κοντοζαμάνης και Κωστόπουλος στο ψηφοδέλτιο του Δράκου

Κοντοζαμάνης και Κωστόπουλος στο ψηφοδέλτιο του Δράκου

Οκτώβριος 06, 2010 - 08:10
40 σχόλια

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει για την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του ΕΟΦ και υποψήφιου βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2009, στο πλευρό του Δ.Δράκου. Μαζί του θα είναι και ο Νίκος Κωστόπουλος υιός του Δημήτρη Κωστόπουλου.

Βασίλης Κοντοζαμάνης (σύντομο βιογραφικό)

Επιστήμονας Πολιτικής και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας (MSc/ University of Birmingham) και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ/ ΑLBA). Πτυχιούχος Μαθηματικών (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων). Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.
Έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Συστημάτων Υγείας) και του Εργαστηρίου Οργάνωσης & Αξιολόγησης Υπηρεσιών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1999-2004 διετέλεσε υπεύθυνος ερευνών του Τμήματος Οικονομικών Υγείας του ΙΟΒΕ, από το 2004 μέχρι το Φεβρουάριο 2008 Αντιπρόεδρος του ΕΟΦ και από το 2008 έως το Σεπτέμβριο 2009 Πρόεδρος του ΕΟΦ. Στις βουλευτικές εκλογές 2009 πολιτεύτηκε με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Αρκαδίας.
Έχει δημοσιεύσεις σε θέματα πολιτικής και διοίκησης υπηρεσιών υγείας ενώ έχει δώσει πολλές διαλέξεις σε σχετικά θέματα. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς και επιτροπές όπως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, το Φαρμακευτικό Φόρουμ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

Αναμένουμε το βιογραφικό του Ν.Κωστόπουλου και θα αναρτηθεί σύντομα.


40 Σχόλια

Καλή επιτυχία! Τα καλά νέα θα έχουν σύντομα συνέχεια για ρον συνδυασμό Δράκου!

Ο δράκος επιλέγει νέους ανθρώπους και ο τατούλης ετοιμάζει αλλαγή με τον σταματάκο!

Σωστός ο Δράκος! Με Μανδρώνη, Κοντοζαμάνη, Κωστόπουλο ετοιμάζει δυνατό ψηφοδέλτιο για την Αρκαδία! ΑΝΑΝΕΩΣΗ λέγεται αυτό κύριοι!

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ? ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ = ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Πλάκα κάνεις ρε ανώνυμε; φέρε και το Μητσοτάκη, Σημίτη να κυβερνήσουν πάλι! Τα έκαναν μια σκατά μια... μπορούν και δεύτερη!

Ανανέωση!

Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί σε αυτή τη χώρα. Για να δούμε και βιογραφικό τι έχει κάνει γιατί με το "υιός του Κωστόπουλου" ακούγεται πραγματικά γελοίο! Είναι και αυτός πουλέν του Μπαμπά!

ΠΟΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ? ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ? ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrea, oikogeneiokratia sti periptosi Kostopoulou exoume? Alla , vlepeis edo oloi sidassodai me ton episimo

Μα καλά malcolm x είσαι απίστευτος..

Edo exoume oikogeneiokratia? i i oikogeneiokratia periorizetai sto dimo gortynias mono agapite kirie Grammatea?

Άλλη μια κινηση ματ του Δράκου, μετά τον Μανδρώνη. Με τέτοιες φανταστικές υποψηφιότητες πώς να μην τρέχει πανικόβλητος ο Αντωνάκης να προλάβει τον διασυρμό? Τρέχουμε τώρα είπαμε...

re paidia o kontozamanis irthe teleutaios kai kataidrwmenos stis ekloges kai o kwstopoulos den mporese na valei stin agia paraskeui pou ithele kai twra afou den exei ti na kanei leei na emfanistei edw. einai sovares epiloges autoi twra?

admin να σταματήσουμε να σχολιάζουμε γτ κόβονται κάποια μην χωρίς λόγο?

Τα σχόλια τα διαβάζει όποιος συνεργάτης βρίσκεται πάνω από pc και τα εγκρίνει. Αυτό παίρνει λίγη ώρα... όταν έχουμε 60-70 σχόλια ανά ώρα. Δεν δημοσιεύονται μόνο υβριστικά σχόλια, χαρακτηρισμοί και ανώνυμες καταγγελίες. Αν το σχόλιο σου είχε κάτι από τα παραπάνω τότε διαγράφηκε. Admin

lathos epilogi o gios tou kostopoulou.kai genika o kostopoulos den exei kanei tipota gia thn tripoli.

stamatakos kai kostopoulos aporw poios tous skeftike?

Τώρα μπορει να είναι υποψήφια στο Δράκο και η Ευδοξια ΠΟΛΑ ΚΕΠ ΔΗΑΝΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΠΟ ΔΗΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΠ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΠ

ΑΠΟ ΔΗΑΝΑ ΠΟΛΑ ΚΕΠ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΨΗΛΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ

σχολιαστε μου εσεις οι εμπειροι δρακικοι και τατουλικοι το γκαλοπ στο καλημερα αρκαδια. συμβαινει κατι με τον σαμπαζιωτη που εμεις δεν ξερουμε?

Μεγάλη ποικιλία στα σχόλια του γυρολόγου Τατούλη!. ΠΑΟΛΑ ΔΗΑΝΑ ΚΕΠ μπλα μπλα μπλα μπλα και μπλά! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ!

αυτη την στιγμη γινεται γκαλοπ απο την Russ για τον Δημο Τριπολης απο τον ΔΕΛΦΑΚΗ

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ...Με τον δημοσιονομικο εκτροχιασμο...την εκτοξευση των δαπανων στο 20% με τη καταληστευση των ταμιων..με τα ομολογα και το Βατοπεδι...με την παραποιηση στοιχειων...με τους 600 νεους οργανισμους που δημιουργησε...με τη γιγαντωση της διαφθορας...με την παραδοση στους νταβαζηδες...με τα γκολντεν μπους..τη συνεντευξη..την ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ..Στην Ισλανδια ο πρωθυπουργος δικαζεται και μπορει να καταδικαστει..στην ελλαδα ο καραμανλης απολαμβανει την ασυλια που του παρεχει η ακρισια των πολιτων..χειροκροτειστε τον πιο καταστροφικο πρωθυπουργο της χωρας...

Κύριοι μην γελιέστε με δημοσκοπήσεις από Internet. Δεν μπορεί ποτέ να είναι ρεαλιστικές και είναι μόνο για δημιουργία εντυπώσεων. Mε επανεκκίνηση του Router και με καθαρισμός cookies από το Pc ψηφίζει ο καθένας όσες φορές θέλει. έτσι αν δεν έχω άλλη δουλειά μια μέρα μπορώ να βγάλω το κάθε υποψήφιο πρωθυυπουργο σε ψήφους. Μην τις επικαλείστε καν τις Ιντερνετικές δημοσκοπήσεις.

nikites tha einai drakos kai smirniotis kai exoun megali sinergasia.o tatoulis kanei polemo megalo sto smirnioti.

Η ΠΟ ΛΑ ΈΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από που και ως πού ο Τατούλης γυρολόγος. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν ασυμβίβαστος. Από το 1983 τριάντα χρόνια συνεχώς στην Νέα Δημοκρατία και πάντα ασυμβίβαστος και πάντα με την ελεύθερη γνώμη του. Μακρυά απαυτόν οι τυχοδιωκτικές και διαδρομές: ΝΔ - ΔΗΑΝΑ - ΝΔ / ΝΔ - ΠΟΛΑ -ΝΔ / ΝΔ - ΚΕΠ -ΝΔ

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝΕ? ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ...

Τον ενημερώσαμε και περιμένουμε να μας το στείλουν. Admin

Ο Τατούλης ήταν και με την ΝΔ που έφαγε τα λεφτά και με το ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ! Πολύ ασυμβίβαστος!

Ο όπου γης και πατρις Τατούλης που αλλάζει κόμα σαν τα πουκάμισα αρκει να επιβιώνει το σύστημα που τον στηρίζει! Αυτός είναι "ασυμβίβαστος" Όσοι άλλοι διαφοροποιήθηκαν με κεντρικές επιλογές είναι "γυρολόγοι"! Έχουν πολύ γέλιο οι παπαγάλοι!

Aνωνυμε εισαι και αμνημνων...ο Πετρος Τατουλης οσο ηταν ακομη υφυπουργος μιλουσε θεσμικα για το εκκολαπτομενο σκανδαλο Ζαχοπουλου..βλεπε τις σχετικες επιστολες..γυρολογοι ειναι καποιοι αλλοι με την ευκαιριακη συμπραξη με τις ηγεσιες των κομματων τους προκειμενου να καρπωθουν τα ωφελη της παρουσιας στην αυλη του Αρχηγου.Εγω καλω τον Πετρο Τατουλη να δημιουργησει περιφερειακο κόμμα νέου τύπου..που δεν θα εχει πανελλαδικη αναφορα...

ο πετρος δεν εχει γινει ΠΑΣΟΚ...ειναι φιλελευθερος κεντρογενης και λογω αυτης της τοποθετησης προκειμενου να επιτευχθει η επικρατηση του εγχειρηματος του καλλικρατη διατιθεται να δημιουργησει κοινωνικες συναινεσεις περαν απο τις δευτερευουσες κομματικες.Ο Πετρος παντα ηταν Ν.Δ.δεν εφυγε..τον διεγραψε ο σταλινας ο καραμανλης και η παρεα του...αλλοι φυγαν και τωρα αποτελουν την ηγετικη ομαδα της..ΠΟΛΑΝ ΔΗΑΝΑ ΚΕΠ ΝΔ !

Και το ερωτημα ειναι:θελουμε ή δεν θελουμε να επικρατησει ο καλλικρατης..τοτε στηριζουμε υποψηφιους που τον πιστευουν και οχι Δρακους που το κομμα που τους σερνει διακηρυττει οτι οταν γινει κυβερνηση(ας ευχομαστε να μη γινει ποτε παλι)θα τον καταργησει!

piso o drakos eth fotos apo tatouli. oute selida oute probolh oute tis apopseis tou den xeroume kai den mporoume na diabasoume deite kai ti grafoun sta parapolitika.gr