Κοντέινερ κοντά στο γήπεδο του Παναρκαδικού (photos)

Κοντέινερ κοντά στο γήπεδο του Παναρκαδικού (photos)

Μάρτιος 04, 2015 - 21:07
2 σχόλια

Κοντέινερ τοποθετήθηκαν στον δρόμο δίπλα από το γήπεδο του Παναρκαδικού στην Τρίπολη, πιθανότατα για να γεμίσουν με απορρίμματα και να φύγουν για τον χώρο εκτός Δήμου Τρίπολης, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Οι φωτογραφίες που ακλουθούν, έφτασαν στο ArcadiaPortal.gr από αναγνώστη ο οποίος αναρωτιέται πώς θα γίνει η μεταφόρτωση των απορριμμάτων πάνω στο χώμα, σε έναν δρόμο με λακκούβες και λιμνάζοντα νερά.

Η συγκεκριμένη περιοχή είχε επιλεχθεί και από τον Δήμο Τρίπολης ως χώρος μεταφόρτωσης απορριμμάτων στις 17 Σεπτεμβρίου 2014. Δείτε ΕΔΩ

Η ανώνυμη καταγγελία του αναγνώστη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πώς θα αποκαταστήσει ο Δήμος τον χώρο, αν σκεφτείς ότι θα αδειάζουν τα σκουπίδια στο χώμα και μετά θα τα βάζουν μέσα στα κοντέινερ.Τα ζουμιά από τα λιωμένα σκουπίδια πού θα πάνε,θα ποτίσει το χώμα και θα μολυνθεί όλος ο χώρος, θα βρωμάει για καιρό, αφού ο χωματόδρομος δεν μπορεί να πλυθεί ούτε να απολυμανθεί. Γύρω από τον χώρο αυτόν υπάρχουν πολυκατοικίες και μην ξεχνάτε ότι στα 3 μέτρα είναι οι κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού που γίνονται οι αγώνες την Κυριακή, με πολύ κόσμο».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το Σεπτέμβριο του 2014 δεν έγινε εκεί η μεταφόρτωση αλλά στον παράλληλο δρόμο προς τον Άγιο Κωνσταντίνο. Στις φωτογραφίες θα προσέξετε ότι τότε τα απορρίματα αδειάστηκαν στην άσφαλτο. Στο σημείο που επιλέχθηκε τώρα δεν υπάρχει άσφαλτος, αλλά χώμα. Εννοείται ότι αν τολμήσουν και χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο χώρο θα υποβληθούν ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ σε κάθε υπεύθυνο.

τα κοντεινερ αυτα δεν θα μεινουν εκει για να φορτωθουν τα σκουπιδια. αντιθετα θα μεταφερονται στον χωρο οπου υπαρχουν σκουπιδια, δηλαδη σε δρομους. εκει θα φορτωνονται τα σκουπιδια, τα οποια εχουν τοποθετηθει σε σακους (για να γινεται αυτη η μεταφορτωση οσο το δυνατον πιο γρηγορα). το μονο αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι καποιοι δρομοι θα παραμενουν κλειστοι κατα την διαρκεια αυτων των εργασιων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.