Κονταδάκης: Θα είναι υψηλά τα ποσοστά της ΝΔ στην Αρκαδία (vid)

Κονταδάκης: Θα είναι υψηλά τα ποσοστά της ΝΔ στην Αρκαδία (vid)

Οκτώβριος 17, 2017 - 20:05
3 σχόλια

Την Τρίπολη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Οκτωβρίου ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανός Κονταδάκης ενόψει του Προσυνεδρίου του κόμματος στην Πάτρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Ο Στυλιανός Κονταδάκης μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ επεσήμανε πως βρίσκεται κοντά στις οργανώσεις παρατηρώντας την ετοιμότητά τους ενώ αναφορικά με την Αρκαδία συνεχάρη τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τίμο Κατσίπο για την προσπάθεια του, εκφράζοντας την σιγουριά του πως η Νέα Δημοκρατία στο νομό θα έχει υψηλά ποσοστά ακόμα και αυτοδυναμίας.

Αμέσως μετά ακολούθησε συνέλευση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας με κεντρικό ομιλητή τον Στυλιανό Κονταδάκη με τα μέλη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας αλλά και των τοπικών οργανώσεων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στυλιανός Κονταδάκης

''Βρίσκομαι στην Τρίπολη και στον νομό Αρκαδίας μιας και τις τελευταίες ημέρες περιοδεύω σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδος και των Ιονίων νήσων ενόψει του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Βρίσκομαι εδώ για να ενημερώσω της οργανώσεις μας για τις προσυνεδριακές αυτές συσκέψεις που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα. Ο δεύτερος λόγος της παρουσίας μου εδώ και της σημερινής μου επίσκεψης εντάσσεται σε μια σειρά επισκέψεων ανά την Ελλάδα που επισκεπτόμαστε όλες τις οργανώσεις. Ο νομός Αρκαδίας είναι 44ος νομός που περιοδεύω.

Προσπαθούμε να είμαστε κοντά στις οργανώσεις και δίπλα στους προέδρους των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ για να συζητήσουμε θέματα οργανωτικής φύσεως. Παρατηρώ ότι οι οργανώσεις μας βρίσκονται σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας. Επίσης θέλω να συγχαρώ και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αρκαδίας και φίλο Τίμο Κατσίπο για την προσπάθεια την οποία καταβάλλει. Πράγματι η ΝΟΔΕ Αρκαδίας βρίσκεται σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας που θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε στιγμή γίνει εκλογική αναμέτρηση τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στον νομό θα είναι πολύ υψηλά και γιατί όχι να μην έχουμε και μια αυτοδυναμία.

Οι οργανώσεις μας πρέπει, και θα επιστήσω την προσοχή και στην συνέλευση που θα κάνουμε, να λειτουργούν ως ομάδες και όχι ως μονάδες, να διέπονται από κλίμα ομαδικότητας και συνεργατικότητας και συνολικότητας γιατί μόνο έτσι μαζί ενωμένοι, συσπειρωμένοι θα μπορέσουμε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.''

Video: 

Arcadia Porta.gr Κονταδάκης: Θα είναι υψηλά τα ποσοστά της ΝΔ στον νομό Αρκαδίας


3 Σχόλια

Με αυτές τις φάτσες που βλέπω στο ακροατήριο δύσκολα τα ποσοστά να είναι υψηλά κε Κονταδάκη..Εργαστείτε και προσελκύστε νέα άτομα (χωρίς απαραίτητα το κριτήριο να είναι μόνο το ηλικιακό). Ο κόσμος μετά την κοροϊδία από τον Τσίπρα έχει στραφεί σε εσάς και στηρίζει τις ελπίδες του για κάτι καλύτερο. Αλλά έτσι όπως πάτε θα τον απαγοητεύσετε και εσείς.

Εδω ο Βλασης εχει βαλει στο μπρελοκ του το κλειδι του υπουργειου..μεσω μακη δημακη

Aaa τα θέλεις και τα λες; Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ο κόσμος σκέφτεται: η Νέα Δημοκρατία κυβέρνησε για δεκαετίες, μας κατέστρεψε με τις πολιτικές της & χρεοκοπήσαμε, αλλά τούτη τη φορά, αυτό το χρεοκοπημένο κόμμα, θα το ξαναψηφίσουμε γιατί μου φαίνεται ότι κάτι καλύτερο θα κάνει; Αυτό θέλεις να μας πεις;;;;;!!!!! Αν νομίζεις πως η σοβαρότητα & η αξιοπρέπεια περιλαμβάνονται στη λίστα με τα θανάσιμα αμαρτήματα… κάνεις μεγάλος λάθος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.