Κοντά στον Αρκαδικό η Εύη Τατούλη (pics,vid)

Κοντά στον Αρκαδικό η Εύη Τατούλη (pics,vid)

Ιανουάριος 08, 2016 - 19:39
6 σχόλια

Κοντά στην ομάδα του Αρκαδικού βρέθηκε η πολιτευτής του νομού Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη, η οποία επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (8/1) το κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης κατά την διάρκεια της προπόνησης του Αρκαδικού.

Την κυρία Εύη Τατούλη υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Αρκαδικού κ. Μιχάλης Σμυρνιώτης, και οι δυο τους είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν. Η κυρία Τατούλη είχε τη χαρά να δει από κοντά τους χώρους του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου, ενώ παράλληλα γνώρισε τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας.

Η κ. Σμυρνιώτης ευχαρίστησε την κυρία Εύη Τατούλη για τη στήριξή της στον Αρκαδικό και στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του αθλητισμού και του πολιτισμού του νομού μας.

Από την πλευρά της, η κυρία Τατούλη έδωσε της ευχές για καλή πορεία στον Αρκαδικό και να πετύχει τους στόχους του, αλλά και στο κ. Σμυρνιώτη προσωπικά για το έργο του επισημαίνοντας πως ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο διαφυγείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας μας και εχέγγυο καλής πορείας για τα νέα παιδιά αλλά και για το γεγονός πως χρειάζεται ένας στρατηγικός σχεδιασμός του αθλητισμού στον νομό μας ώστε να ωφελήσει και την τοπική μας κοινωνία.

Εύη Τατατούλη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο εξαιρετικά ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης και σε αυτό το νέο ξεκίνημα της αγαπημένης μας ομάδας. Ελπίζω ότι αυτό πραγματικά θα είναι μία αφετηρία για την εμπέδωση της πρωτεύουσας του νομούς μας ως πρωτεύουσας του αθλητισμού. Έχουμε πια ομάδες που διεκδικούν τα εύσημα στον Πανελλήνιο χώρο και ο Αρκαδικός είναι μία από αυτές. Πραγματικά η προσπάθεια που κάνει ο Μιχάλης ο Σμυρνιώτης όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τους αξιόλογους και εξαιρετικά συνεπής συνεργάτες του οδήγησαν σε αυτό εδώ το αποτέλεσμα. Ασφαλώς και είναι πάντοτε δίπλα σε τέτοιου είδους ενέργειες. Όσο μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε γιατί ο αθλητισμός αυτές τις δύσκολες μέρες είναι μία διέξοδος φυγής και για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά κυρίως είναι ένα εχέγγυο καλής πορείας των παιδιών μας οπότε όλοι εμείς και ως γονείς και ως πολίτες προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντοτε σε συνεργασία με όσους είναι την πρώτη γραμμή. Εύχομαι πολλές επιτυχίες και αυτό που συμβαίνει φέτος αν είναι η αφετηρία για μία λαμπρή και μακρά πορεία και στον φίλο μου τον Μιχάλη καλή επιτυχία στο έργο του».

 «Θεωρώ ότι ο αθλητισμός χρειάζεται μία στρατηγική προσέγγιση για την Τρίπολη. Αυτή την στιγμή ασφαλώς ο πολιτισμός και η ιστορία που έχει ο νομάς είναι πολύ σημαντικά πράγματα όμως η γεωγραφική μας θέση και το brand name πια αποκτάμε από την συμμετοχή του Αρκαδικού αλλά και του Αστέρα εδώ και καιρό θεωρώ ότι μπορούν αν δώσουν μία επιπλέον στρατηγική ανάπτυξης για την πόλη μας γιατί ο πολιτισμός και η ιστορία είναι πολύ ωραίος αλλά αυτή την στιγμή εκείνο που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε τρόπους προκειμένου να δώσουμε καλά αποτελέσματα σε αυτά που έχει ανάγκη η πόλη που είναι το δικό μας τοπικό ΑΕΠ. Άρα πιστεύω ότι με διάφορες στρατηγικές όπως για παράδειγμα με την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου μας η και με την ενίσχυση των υπόλοιπων τοπικών αθλητικών συλλόγων γιατί εκεί δραστηριοποιούνται και παίζουν τα παιδιά μας θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν την Τρίπολη κοιτίδα αθλητισμού και αυτό πραγματικά να επιδράσει πολύ καλά και στην τοπική μας οικονομία».

Μιχάλης Σμυρνιώτης:

«Αναφορικά με την επίσκεψη της Ευης Τατούλη στο γήπεδο σήμερα θέλω να πως ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έμπρακτα έδειξε την στήριξη της στην προσπάθεια που κάνουμε σαν ομάδα και σαν πόλη για να αναδείξουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό που έχει ανάγκη αυτή την στιγμή η χώρα μας. Θα ήθελα και πάλι να την ευχαριστήσω για την υποστήριξη της και να της ευχηθώ καλή πορεία στους στόχους που έχει θέσει σαν πολιτικός».

Video: 

Arcadia Portal.gr Η Εύη Τατούλη κοντά στον Αρκαδικό


6 Σχόλια

Πρωτα ο δρομος του νοσοκομειου, τωρα ο Αρκαδικος μετα τι εχει σειρα;Παντου μπροστα η Ευη.Μιλαμε για μεγαλεια.Θυμησου Ευη να μας θυμηθεις οταν παρεις καιτο βουλευτικο αξιωμα.

Αντί να μοιράζει χορηγίες η κυρία,θα έπρεπε να πει στον μπαμπάκα της να δωςει κανα ευρώ για να φτιαχτεί κανα κλειστό ακόμα στην Τρίπολη!!

Εγώ λέω ότι το όποιο ένδιαφέρον και βοήθεια στα προβλήματα και τις ελλείψεις της πόλης μας από τον οποιονδήποτε είναι καλοδεχούμενα. Ας το κάνουν και άλλοι αυτό που κάνει η Εύη.

Η επομενη επισκεψη κυρια Ευη να ειναι στο ψυχιατρειο,για να δειτε απο κοντα την "αψογη"λειτουργια του.

Κυριε Σμυρνιωτη, θα ηταν καλλιτερα να απομακρινεστε απο τετοιες "κακιες συναναστροφες". Μονο κακο μπορουν να φερουν στην ομαδα σας. Θυμηθητε το !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.