Κοντά στον Άρη ο Τόνσο, ψάχνει τον αντικαταστάτη του ο Αστέρας

Κοντά στον Άρη ο Τόνσο, ψάχνει τον αντικαταστάτη του ο Αστέρας

Ιανουάριος 11, 2019 - 11:03
4 σχόλια

Ο Μάρτιν Τόνσο βλέπει θετικά την περίπτωση του Άρη καθώς έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει και όπως όλα δείχνουν βάση και των πληροφοριών που έρχονται από την Θεσσαλονίκη το θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε τον Αργεντινό μέσο ως εκλεκτό από την Ελλάδα που γνωρίζει άριστα από την θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης με τις επαφές ανάμεσα στην διοίκηση του Άρη και του ποδοσφαιριστή να είναι στο τελικό τους στάδιο.

Το γεγονός αυτό στρέφει τον Αστέρα Τρίπολης στο να κινηθεί στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου για τον αντικαταστάτη του έχοντας ξεκινήσει προεργασία για το τσεκάρισμα συγκεκριμένων στόχων.

Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που ο Μάρτιν Τόνσο αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ημέρες η αρκαδική ομάδα άμεσα θα φέρει στην Τρίπολη τον αντικαταστάτη του για να καλύψει το όποιο κενό προκύψει.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν έτοιμες 2-3 περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών και έχουν ξεκινήσει  οι συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει στόχο το θέμα να κλείσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η επιχείρηση καλά δουλεύει ! ΠΟυλάμε ακριβά ,τα οικονομάμε και αγοράζουμε ...μπάζα για την ομάδα !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.