Κοντά στην Εθνική Γυναικών η Εύη Τατούλη (pics)

Κοντά στην Εθνική Γυναικών η Εύη Τατούλη (pics)

Ιούνιος 22, 2017 - 22:04
2 σχόλια

Η πολιτευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη βρίσκεται στην Πράγα αυτές τις ημέρες με την Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών στην οποία είναι αντιπρόεδρος και  βρέθηκε στο «O2 ARENA PRAHA» για να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος έγραψαν ιστορία επικρατώντας στα προημιτελικά της Τουρκίας με 55-84 σε έναν καταπληκτικό αγώνα με τις παίχτριες του coach Κεραμιδά να ρίχνουν στο καναβάτσο μία χώρα παγκόσμια υπερδύναμη στο γυναικείο μπάσκετ και πλέον να βρίσκονται στην ζώνη των μεταλλίων ανεβάζοντας στα ουράνια ολόκληρο τον Ελληνικό αθλητισμό.

Η Εύη Τατούλη εκπροσώπησε την Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών με την παρουσία της στο κλειστό γυμναστήριο «O2 ARENA PRAHA» και ουσιαστικά έφερε γούρι στα κορίτσια της Εθνικής τα οποία με εξαιρετικό μπάσκετ πήραν μια σπουδαία νίκη, έγραψαν ιστορία και χόρεψαν ξανά στο τέλος του αγώνα συρτάκι στο κέντρο του γηπέδου.

Η πολιτευτής Αρκαδίας δεν έκρυψε την χαρά της για την μεγάλη νίκη της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ γυναικών μοιράζοντας την στην προσωπική της σελίδα στο facebook αναφέροντας: «Απλώς εκπληκτικές! Η εθνική ομάδα γυναικών της χώρας μας δίνει σκληρή μάχη απέναντι στην ομάδα της Τουρκίας! Τα κορίτσια μας έχουν ψυχή και δύναμη! Καλή συνέχεια»!

Εκτός από την πολιτική η Εύη Τατούλη στηρίζει συνεχώς και βρίσκεται κοντά σε αθλητικά δρώμενα με την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών να αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την αγάπη της για το μπάσκετ.


2 Σχόλια

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ.......ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.