Κοντά σε Βέργο ο Αστέρας

Κοντά σε Βέργο ο Αστέρας

Ιούνιος 22, 2018 - 18:30
0 σχόλια

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Βέργου φαίνεται πως είναι τις τελευταίες ώρες ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος συνεχίζει το ψάξιμο για την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο 22χρονός ταλαντούχος φορ ο οποίος δεν θα συνεχίσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι σε προχωρημένες επαφές με ανθρώπους της αρκαδικής ΠΑΕ με τις δύο πλευρές να είναι στον σωστό δρόμο για την τελική συμφωνία κάτι που ίσως γίνει ακόμα και εντός των επόμενων ωρών.

Ο Νίκος Βέργος είχε απασχολήσει τον Αστέρα Τρίπολης και το καλοκαίρι του 2016 με τον ίδιο να επιλέγει την Ιβηρική και την Ρεάλ Β στην Segunda Dividion παίρνοντας μια σπουδαία ποδοσφαιρική εμπειρία σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου και είναι πολύ πιθανό μετά από δύο χρόνια από το πρώτο φλέρτ ο νεαρός επιθετικός να γίνει κάτοικος της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης για τον Νίκο Βέργο ενδιαφέρον έχει προκύψει και από τον Πανιώνιο με την αρκαδική ομάδα ωστόσο να έχει ένα μικρό προβάδισμα με τον υψηλόσωμο κυνηγό να είναι στην διαδικασία αποδέσμευσης του από τους ερυθρόλεκους. 

Για την περίπτωση του Νίκου Βέργου και το ενδιαφέρον από τους κιτρινομπλέ σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα από τις 31 Μάϊου (πατήστε ΕΔΩ) με σχετικό άρθρο που είχατε διαβάσει από το ArcadiaPortal.gr.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.