Κοντά σε Καββαδά και Ζάρα ο Ηρακλής του Καστρίτη

Κοντά σε Καββαδά και Ζάρα ο Ηρακλής του Καστρίτη

Ιούλιος 21, 2019 - 19:05
0 σχόλια

Μια ανάσα από την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά φαίνεται πως βρίσκεται ο Ηρακλής με τον Γιάννη Καστρίτη να καταλήγει στον θηριώδη Κορυδαλλιώτη σέντερ για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών του Ηρακλή.

Ο Αρκάς coach γνωρίζει πολύ καλά τον Βασίλη Καββαδά από την συνεργασία τους στον Αρκαδικό με τον 27χρονό σέντερ να πραγματοποιεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη ίσως την καλύτερη και πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του.

Ο Βασίλης Καββαδάς αναζητά νέα αρχή και 'ένα καινούριο ξεκίνημα στην καριέρα του και όπως όλα δείχνουν θα το βρει στην Θεσσαλονίκη και στο Ιβανώφειο στην επιστροφή του Ηρακλή στην Basket League.

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Βασίλης Καββαδάς κοντά στον Ηρακλή αλλά και ο Θοδωρής Ζάρας ο οποίος και αυτός με την σειρά του προβάρει την κυανόλευκη φανέλα και ετοιμάζεται να αλλάξει γειτονιά και από το "παλατάκι" και τον ΠΑΟΚ να μετακομίσει στον Ηρακλή.

Καββαδάς και Ζάρας αναμένεται να ενισχύσουν τον Ελληνικό κορμό που σχεδιάζει ο Γιάννης Καστρίτης με τον 37χρονό Αρκά τεχνικό να δουλεύει παράλληλα περνώντας από το μικροσκόπιο του και περιπτώσεις Αμερικανών για τις θέσεις των κοινοτικών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.