Κοντά σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ (pics,vid)

Κοντά σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ (pics,vid)

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 10:17
0 σχόλια

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλάδιον ξεναγήθηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ συνοδευόμενοι  από την κυρία Μάκρη Ακριβή και από τον διευθυντή κ. Περικλή Καπογιάννη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του κέντρου αποκατάστασης και συνομίλησαν με το εξειδικευμένο προσωπικό για τις λειτουργίες των μηχανημάτων, αλλά και για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους θεραπευόμενους.

Την ξενάγηση είχαν αναλάβει ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος  και η κυρία Γιώτα Χρονοπούλου από το Τμήμα Μarketing  οι οποίοι ξενάγησαν τους σπουδαστές  στους χώρους όπου γίνονται τα εργαστηριακά μαθήματα και η πρακτική άσκηση των ειδικοτήτων Υγείας από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Κάποιοι από τους χώρους που ξεναγήθηκαν ήταν το  τμήμα Εργοθεραπείας του Κέντρου και ο χώρος της Υδροθεραπείας.
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΚΜΩΝ δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης πάνω από 22 χρόνια, ενώ λειτουργεί ως ΙΕΚ ένα έτος ήδη και προχωρεί δυναμικά στο δεύτερο.

Για το τρέχον διδακτικό έτος θα λειτουργήσουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οι εξής ειδικότητες:

• Μαγειρική
• Πληροφορική (Web/Δίκτυα)
• Φυσικοθεραπεία
• Εργοθεραπεία
• Λογιστική
• Τουρισμός 
• Ποδολογία – Ονυχοπλαστική

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος της ξενάγησης και τη δήλωση της κυρίας Κατερίνας Καρνιαδάκη, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του κέντρου.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στις εγκαταστάσεις του Παλλάδιον οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.