Κοντά σε Αλπίν και Τριανταφύλλη ο Παναρκαδικός

Κοντά σε Αλπίν και Τριανταφύλλη ο Παναρκαδικός

Ιανουάριος 06, 2015 - 00:17
0 σχόλια
Αρκετά δραστήρια η ομάδα του Καλογιαννίδη και του Τζήλου στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τους Παναγιώτη Τριανταφύλλη (Αστέρας Τρίπολης) και Αλπίν Πότια (Φαλαισία).
 
Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλης είναι γεννημένος στις 26-07-1996 και αγωνίζεται στην επίθεση σε μια θέση που πονάει ο Παναρκαδικός και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στο πρόβλημα της ομάδας. Ο νεαρός επιθετικός κατάγεται από τον Πύργο και εδώ και 4 χρόνια περίπου είναι κάτοικος Τρίπολης για λογαριασμό του Αστέρα. Με την φανέλα των Αρκάδων αγωνίστηκε στην Κ-17 και οι πολύ καλές του εμφανίσεις αλλά και η επαφή που είχε με τα δίχτυα τον προώθησαν στην Κ-20. Επίσης το καλοκαίρι ακολούθησε την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία της και αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά παιχνίδια.
 
 Ο Αλπίν Πότια για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Τρίπολης δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις μιας και αγωνίζεται αρκετά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της Αρκαδίας και μάλιστα ήταν μέλος στην ομάδα της Φαλαισίας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αρκαδίας την περίοδο 2012-2013. Ο Αλπίν αγωνίζεται στα άκρα τόσο αριστερά όσο και δεξιά και θα αποτελέσει άλλο ένα πολύτιμο "εργαλείο" στα χέρια των δύο προπονητών.
 
Τέλος ο Παναρκαδικός που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία αναμένεται να ενισχυθεί και άλλο μέσα στον Ιανουάριο.
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.