Κωνσταντοπούλου:«Μας εμπνέετε και εμάς να είμαστε σε ακμαία κατάσταση» (video)

Κωνσταντοπούλου:«Μας εμπνέετε και εμάς να είμαστε σε ακμαία κατάσταση» (video)

Φεβρουάριος 25, 2015 - 13:30
6 σχόλια

Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνησας

Θερμής υποδοχής έτυχε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλουόταν επισκέφθηκε την Αρκαδία και συγκεκριμένα την περιοχή Βίγλες Μεγαλόπολης.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο μνημόσυνο για τους 212 Έλληνες πατριώτες που εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στη θέση «Βίγλες» Μαλλωτά Μεγαλόπολης, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.

Αρκετοί από τους παρευρισκομένους θέλησαν να της σφίξουν το χέρι να τις ευχηθούν για την θέση την οποία έλαβε ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

«Μας εμπνέετε και εμάς να είμαστε σε ακμαία κατάσταση», απάντησε η πρόεδρος στον κόσμο τη στιγμή που της ζήτησαν να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τη χώρα και για τον ελληνικό λαό. «Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνησας», υπογράμμισε.

Μεταξύ του κόσμου που έσπευσε να συγχαρεί την κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν και ο κ. Ανδρέας Κωτσιόπουλοςο οποίος είναι πρόεδρος της Εταιρείας Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων Πελοποννήσου, η οποία στεγάζεται στην οδό Λαγοπάτη στην Τρίπολη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr H Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σ


6 Σχόλια

μεγάλη νίκη για το σύριζα σε πανευρωπαικό επίπεδο σύμφωνα και με τους περισσότερους αντικειμενικούς εξωτερικούς αναλυτές και οικονομολόγους... βάσει των αναλογιών ήταν μεγάλη υποχώρηση για τους γερμανούς και τους δορυφόρους τους... και θάχει ακόμα μεγαλύτερες νίκες μέσα στο 2015 αρκεί να μη βάζουν πλάτη υπέρ των γερμανών όλοι οι ανθέλληνες φασίστες-απολίτικοι αντισυριζαίοι από μένος μετά τη συντριβή που δέχτηκαν στις προηγούμενες εκλογές. τώρα τα ποσοστά αν γίνονταν εκλογές ξέρουν όλοι ότι είναι (σύμφωνα και με δημοσκοπήσεις) 45-49% για το σύριζα, 16-20% για τη νδ, 5% για ανέλ, 4.5% για χ.α., 4.5% ποτάμι-μπόμπολας-mega, 4.5-5% κκε, 2.5-3% πασόκ...

μπράβο ζωή έτσι καλά τουκανες του φασιστάκου του μητροπολίτη του απολίτιστου... πάμε γερά σε λογιστικό έλεγχο του χρέους και διαγραφή του 70% από ιούνιο-ιούλιο και λύτρωση εκτός του σιχαμένου ευρώ!!! το 80% του λαού μαζί σας!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.