Κωνσταντόπουλος το «πουλί» της Τεγέας (vid)

Κωνσταντόπουλος το «πουλί» της Τεγέας (vid)

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 12:47
1 σχόλια

Οι απίστευτες αποκρούσεις του Κωνσταντόπουλου κόντρα στον Παναρκαδικό

Μία εβδομάδα πριν ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος χρειάστηκε να κάνει μία επέμβαση για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον αγώνα με την Δόξα για την Β’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο).

Η Τεγέα είχε το δύσκολο έργο κόντρα στον Παναρκαδικό με το τριφύλλι να αποδεικνύει και στην πράξη τον τίτλο του φαβορί και να επικρατεί με 4-0 το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου της ομάδας του Πολ Χατζόπουλου παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Στην αναμέτρηση αυτή η Τεγέα προσπάθησε αλλά η ανωτερότητα του Παναρκαδικού ήταν εμφανής. Το 4-0 υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ αν κάτω από τα δοκάρια των πρασίνων δεν υπήρχε ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος.

Ο 39χρονός κίπερ πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση με απόκρουσης θεαματικές και ουσιαστικές κερδίζοντας το καθολικό χειροκρότημα από την κερκίδα αλλά και την αναγνώριση από συμπαίχτες και  αντιπάλους που έσπευσαν να του δώσουν το χέρι.

Απόκρουση με ανάποδο χέρι, είπε «όχι» σε πέναλτι και μάλιστα με διπλή εντυπωσιακή επέμβαση, σταμάτησε σουτ «κεραυνούς» αντιπάλων του εντός και εκτός περιοχής, ήταν σταθερότατος στις εξόδους του και ενέπνευσε σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας του. Τι άλλο να ζητήσεις από έναν τερματοφύλακα ;

Μάλιστα ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακούρης που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση έμεινε έκπληκτος από τον υψηλόσωμο πορτιέρο της Τεγέας θυμίζοντας του με τις απόκρουσης του έναν παλιό του συμπαίχτη το επονομαζόμενο «πουλί» Τάκη Οικονομόπουλο.

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός όλα αυτά τα χρόνια στα Αρκαδικά γήπεδα. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την ομάδα του τεράστιο, η αγάπη του για το τέρμα αστείρευτη. Το έκανε ξανά και μάλλον θα το κάνει για όσο συνεχίζει να φορά τα γάντια.

Δείτε στο βίντεο τις θεαματικές αποκρούσεις του Γιάννη Κωνσταντόπουλου στην αναμέτρηση για το κύπελλο Αρκαδίας του Παναρκαδικού με την Τεγέα.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κωνσταντόπουλος το «πουλί» της Τεγέας (vid)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο Γιάννη . Το μεράκι σου για την μπάλα αποτυπώνεται στο γήπεδο. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί στην Επσα που θεωρούν ξοφλημένους τους 40 άρηδες και δεν τους επέτρεπαν μεχρι και πέρυσι να παίζουν μπαλίτσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.