Κωνσταντίνος Κολοβός: Ο τερματοφύλακας - επιθετικός των Βρασιών (vid)

Κωνσταντίνος Κολοβός: Ο τερματοφύλακας - επιθετικός των Βρασιών (vid)

Οκτώβριος 10, 2017 - 10:46
0 σχόλια

Ο Κωνσταντίνος Κολοβός των Βρασιών αποτελεί ίσως την πιο ειδική περίπτωση ποδοσφαιριστή στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας μιας και μπορεί να αγωνιστεί με χαρακτηριστική άνεση τόσο ως τερματοφύλακας (όπως τον έχουμε συνηθίσει) όσο και ως μεσοεπιθετικός.

Το παιχνίδι των Βρασιών με την Τεγέα ήταν το ωραιότερο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να επιβεβαιώνουν γιατί θεωρούνται από τις καλύτερες τις κατηγορίας. Και λέμε το καλύτερο γιατί εκτός από τα περισσότερα γκολ (6 στο σύνολο) υπήρξε μια πολύ μεγάλη ανατροπή για τους κιτρινόμαυρους.

Το 0-2 του 60’ και με παίχτη λιγότερο οι Βρασιές, έγινε 4-2 υπέρ της σε μια αναμέτρηση που υπενθυμίζει σε όλους γιατί το ποδόσφαιρο είναι ίσως το πιο συναρπαστικό άθλημα. Ωστόσο για να γίνει η ανατροπή έγιναν πολλά και διάφορα με τον Δημήτρη Κουλεντιανό να βγάζει λαγούς από το καπέλο του.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Κολοβός. Ο 20χρονός άσος έβγαλε τα γάντια του τερματοφύλακα και πέρασε στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του σε μια θέση που γνωρίζει πολύ καλά αφού έχει βρεθεί κι άλλες φορές να εκεί να αγωνίζεται.

Μάλιστα η συμμετοχή του Κολοβού στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του και στην δημιουργία ήταν καθοριστική αφού από τα δικά του πόδια ξεκινάει το γκολ της ισοφάρισης των Βρασιών για το 2-2.

Με πολύ ωραίες προσποιήσεις από τα αριστερά της επίθεσης των Βρασιών ο Κωνσταντίνος Κολοβός αφού πρώτα αποφεύγει τον αντίπαλο αμυντικό με σέντρα ακριβείας βρίσκει τον Κουρόγιωργα στην καρδιά της περιοχής της Τεγέας όπου με κεφαλιά κάνει το 2-2 για να ακολουθήσουν στην συνέχεια δύο ακόμα γκολ για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Κωνσταντίνος Κολοβός όπως αποδεικνύει δεν αποτελεί μόνο έναν από τους κορυφαίους και πιο ελπιδοφόρους κίπερ της Α’ Αρκαδίας αλλά και έναν κοντρολαρισμένο μεσοεπιθετικό με ταλέντο και όμορφες εμπνεύσεις στο παιχνίδι του.

Απολαύστε στο βίντεο τον τερματοφύλακα των Βρασιών σε ρόλο επιθετικού στον αγώνα της πρεμιέρας των Βρασιών με την Τεγέα…

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κωνσταντίνος Κολοβός: Ένας «επιθετικός» τερματοφύλακας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.