Κωνσταντινόπουλος: Yπάρχει άδηλο σχέδιο Καμμένου για το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης;

Κωνσταντινόπουλος: Yπάρχει άδηλο σχέδιο Καμμένου για το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης;

Μάιος 25, 2017 - 13:05
0 σχόλια

Πίσω από αόριστες απαντήσεις κρύβει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Π. Καμμένος το σχεδιασμό του Υπουργείου σχετικά με την προοπτική κλεισίματος ή συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης αναφέρει ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής ρωτώντας τον Υπουργό για τον «Σχεδιασμό αναδιάρθρωσης κέντρων εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων» έλαβε όπως αναφέρει απάντηση η οποία όπως φαίνεται αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να διαφαίνεται εάν τελικά υπάρχει άδηλο σχέδιο για την αναδιάρθρωση των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων ή αν το πραγματικό πρόβλημα είναι η προχειρότητα και η έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού.

«Θα επανέλθουμε μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να ενημερωθούμε για τον πραγματικό σχεδιασμό για το ΚΕΝ Τρίπολης», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος»

Ακολουθεί η απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου.

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.